Šta je novo?

A must see!

Dobra stvar.Imam ovo jos od pre na kompu. :)

Znam ovo, dobra fora, ja sam lozio ortaka da pazljivo cita text jer je to pesma od Majkl Dzeksona, i on se maksimalno skoncentrisao... dalje predpostavljate sta se desilio :)

Stara je fora ,ali veoma dobra :)

moj matorac bi dobio srcku od ovoga i onda verovatno ne bi bilo smesno :(

Matoro... :)

P.S. Svaka fora sa neta mora da bude "obezvređena" posle max. 6-7 postova, nepisano pravilo ;) .

Stator je napisao(la):
id bre u persun skocih sa stolice :)
moj ortak pao sa stolice koliko se uneo u čitanje teksta a i pojačao extra :)

Poslednja izmena:
meni se vise svidjala verzija gde imas dve iste slike jednu pored druge i kao treba da nadjes razliku. a milion detalja ima, moras bas da se uneses, 2cm. od monitora i AAAAAAAARGH!!! :d

Ako ima CRT a nije ti zao ociju onda igraj te igrice:)

Čuješ, Jovo, imao sam ja verziju, mislim da je najjača do sada - kao da su je poglavari sekte pravili :) : stoji neka slika prirode, neki pejzaž i to i ide muzika koja ulazi u krv odma' :) ! Nešto kao narodna indijska, sa Tibeta, onako lagana, umiljata sa laganim ritmom i sve, taman za uz kamin i sveće :) . Onda još neki dečji glas kao zapeva tiho uz pesmu, znaš kako se raspilaviš :D ! Onda se pojavljuje neki text u fazonu "Ovu je pesmu originalno napisao taj i taj, slušate remix tog i tog...", a sve izlazi slovo po slovo, onako lagano. Uzeo ja udubio se, a kum mi kaže "Ti znaš engleski, treba da se provali fora, kao da se čita između redova". Meni oči ispale, text se polako ispisuje i odjednom BWAAAAHHAHAAHAHA, neka faca drakula fazon :d !!! Znači, kad mi nije srce puklo od pumpanja, nisam se odavno tako usr'o :D !!

Ja sam u 2am gledao dve identicne slike, koje se kao razlikuju u jednom detalju. Ja se nasao pametan kako cu odmah da provalim razliku, prosao minut, ja sam se zagledao, udubio u problematiku. E sad, nije problem sto je zvuk bio strasan, vec sto su zvucnici bili pojacani u to gluvo doba noci i sto sam probudio ukucane. Kad tad nisam dobio srcku, necu nikad.

Da mi se to desilo usred dana, samo bih rekao hm. Ovako, bas za baksuz, covek na takve linkove naleti u pogresnom trenutku, sa pogresnim nivoom jacine zvuka.

Svidja mi se. Ali svidja mi se mnogo. Devojka, njena sestra i majka su vrisnule u momentu :D

ok je, ali stara fora, ona prva sa nalazenjem razlike je bila vr'

Ja sam imao snimljenu reakciju drugara.... na ovaj shock, e da ste to videli
zazmurio, mlatara rukama, balavi
Kad je dosao sebi samo je rekao: Matori, ovo je nesto najstrasnije sto sam video
:)

Nazad
Vrh Dno