Šta je novo?

9800gx2 koju kupiti

StormScion

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2005
Poena
380
Interesuje me trenutno na nasem trzistu koji je najbolji model ove karte koji se moze kupiti ... po pitanju perforamansi , oc , stabilnosti i naravno cene.
Gainward mi deluje zanimljivo a i interesuje me i ima li neko da podeli neke utiske o palitovoj verziji i da li vredi uzimati.

Ne znam šta fali i tvojoj 8800GT???
Ako te baš žuljaju pare, sačekaj pojavu novih GT200 kartica od nVidie ili R700 od ATi-ja!

Ne znam šta fali i tvojoj 8800GT???
Ako te baš žuljaju pare, sačekaj pojavu novih GT200 kartica od nVidie ili R700 od ATi-ja!

Ne uzimam ja uzima jedan prijatelj ... zadovoljan sam svojom 8800gt ... Cisto sam pitao za palitovu da li vredi ili ima neka bolja kupovina trenutno na trzistu od 9800gtx ili 9800gx2 ?

Interesuje me trenutno na nasem trzistu koji je najbolji model ove karte koji se moze kupiti ... po pitanju perforamansi , oc , stabilnosti i naravno cene.
Gainward mi deluje zanimljivo a i interesuje me i ima li neko da podeli neke utiske o palitovoj verziji i da li vredi uzimati.

Sve su manje vise iste. Moze da postoji razlika u kulerima, negde su buchniji recimo, ali u principu bukvalno svi su isti. Razlika u performansama moze da bude mozda 1% .

Ono sto mozes da gledas je garancija. Ipak nije isto ako recimo kupis leadtek i imas garanciju godinu dana, ili asusa ili gigabyte ako uzmes, pa imas garanciju na 3 godine. Ovo je takodje bitno jer, ako budes recimo hteo za 2 godine da promenis graficku (a verovatno i ranije, sobzirom da sad menjas, a trenutno imas 8800gt koja je vise nego dobra), moci ces da prodas kartu kojoj vazi jos godinu dana garancije. Tako ces joj i dignuti cenu, i jednostavno lakshe prodati.

Dakle, garanciju gledaj pre svega, to je moj savet. Cak sta vise, koliko vidim na pcberzi, asus jos i ima najjeftinije 9800 GX2 karte.

Nazad
Vrh Dno