Šta je novo?

980+

BelThaZoR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
680
Zanima me da li ova fora sa 980+ vazi i ako uplacujem kredit preko racuna u banci (konkretno Raiffeisen), jer nisam dobio nikakvo obavestenje o pogodnostima koje bih trebalo da dobijem, za razliku od ortaka koji, cim se dopunio na kiosku, je dobio tu poruku?

Hmm, ne znam da li to fukcioniše za takvu varijantu, mada bi trebalo, ipak je i to dopuna kredita (bez mišića 😀 )

Inače, ja svojoj ženi redovno dopunjujem kredit putem mog telefona i tačno posle 30 dana joj stiže poruka da je dobila besplatne SMS-ove i kredit.

Zanima me da li ova fora sa 980+ vazi i ako uplacujem kredit preko racuna u banci (konkretno Raiffeisen), jer nisam dobio nikakvo obavestenje o pogodnostima koje bih trebalo da dobijem, za razliku od ortaka koji, cim se dopunio na kiosku, je dobio tu poruku?

Probano.Radi.Naravno dobijes jos 10 % + kredita(za 1000 legne 1100 na racun).

OK, hvala...

Ma odlicna je fora 😛 ja dobijam 400din + 200SMS 😛

Sta se desava sa 980+? Proslo mi je mesec dana, a nije mi stigla poruka da je telefon dopunjen sa 100 din i 50 poruka!
Da li su to gospoda iz Telekoma naprasno prestali sa svojim obavezama prema korisnicima?
Ne bi me cudilo da jesu!

Akcija je završena 30. septembra, ali samo vezano za uplatu novih kredita, trebalo bi i dalje da dobijaš svojih 100 dinara i 50 poruka svakog meseca?!

Uplatio sam 1000 din 7- og septembra i nista jos!!!

ni meni nishta nije stiglo, uplatio sam 5og avgusta 500 kinti i stiglo mi 5og septmebra, al evo u okt nishta, a i pre 2 ned sam uplatio josh 500 tako da videcu kad i kako ce da stigne.

🙂 ja sam iskoristio zadnji voz i sad svaki mesec dobijam 500+250sms 😛
Sve to je od uplacivanja interneta 🙂 uplatim na karticu 1350din. i odmah uplatim adsl 😀

Nazad
Vrh Dno