Šta je novo?

9700, Saphire... za pohvalu...

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Samo cu reci - sa 325/620, na 360/725... Bez dodatnog hladjenja, bez greske! Presao full testove na ovom kloku! Slika perfektna, drajveri rade bez problema (test programi koje cete videti i mimo toga Morrowind, Mafia, GTA3...) Kix Ass!

MAxo a koliko kosta to cudo da se kupi kod nas?

oko 400 evra, bez poreza... Okvirno...

Posle te ohrabrujuce cene :) (BTW koliko je kod nas parfelija ???) reci oseca li se razlika sa tim overklokom ? I ranije su se neki modeli atija dobro klokovali a dobitak je bio prc u guz ctp;

Oseca se razlika... skoro 1000 poena u 3DBranku...

Pusti Branka...oseca li se to u fps-ovima ili se ne dobija vise od 5-6 frejmova i to u nizim rezolucijama ?

Sta su to uradili sa osvezavanjima(mislim Ati)? Samo 60Hz u 2048*1536?!? Naravno da to niko nece koristiti, ali kod 8500 su imali 85Hz, zasto nisu ostali na tom nivou? I takodje ne moze vise 120Hz sve do 1280*1024? U cemu je fazon?

360MHZ!!!
Da covek ne poveruje da ta ZwEr ima gotovo duplo vise tranzistora od GF4-vorki koje jedva mogu na tu freq!

Ne da su ga napravili nego je to cudo! gde ce im biti kraj kada sidju na 130nm tehnologiju izrade! Pocetak ce sigurno biti na ubacivanju druge TMU jedinice u svaki od tih osam "cevi"!

Uh! Jedva ceka duplo jeftiniji Radeon9500!!

A kad ce Rade 9500 da izadje i jel ce on biti [ravi naslednik 8500?

byMaX je napisao(la):
Samo cu reci - sa 325/620, na 360/725... Bez dodatnog hladjenja, bez greske! Presao full testove na ovom kloku! Slika perfektna, drajveri rade bez problema (test programi koje cete videti i mimo toga Morrowind, Mafia, GTA3...) Kix Ass!

a da mi poklonis tu kartu?

Brutalan Zlica je napisao(la):
Pusti Branka...oseca li se to u fps-ovima ili se ne dobija vise od 5-6 frejmova i to u nizim rezolucijama ?

ti nisi tu kartu ni video.a 1000 poena vise u 3DMarku je naj manje
10 fps-a vise u visim rezolucijama, u nizim i vise!

Re: Re: 9700, Saphire... za pohvalu...

Mali HoBiT je napisao(la):
a da mi poklonis tu kartu?

Mozes jedino kod Gedze da je kupis...

Sam!

Mali HoBiT je napisao(la):
ti nisi tu kartu ni video.a 1000 poena vise u 3DMarku je naj manje
10 fps-a vise u visim rezolucijama, u nizim i vise!

Pa nisam je video, da si malo gledao sta sam pisao, video bi da sam postavio pitanje, sto ne bih ucinio da sam je isprobao.
A to da 1000 poena nosi 10 frejmova vise apsolutno ne vazi u opstem slucaju.

Pitanje za Max-a

:wave; Jeli Max gde tj. u kojoj nasoj firmi mogu da kupim Radeta
9700 Pro Saphire. Treba mi ili Ulica firme ili web sajt firme (U najgorem slucaju telefon) ajd plz ako znas nekog ili neku firmu javi mi OK.
Puno hvala unapred.(BS)cheers

Probaj u firmi Japikom u novom sadu... Provericu odakle je SMedia Radeon 9700 Pro, koji mu je identican!

Re: Pitanje za Max-a

Black_Scorpion je napisao(la):
:wave; Jeli Max gde tj. u kojoj nasoj firmi mogu da kupim Radeta
9700 Pro Saphire. Treba mi ili Ulica firme ili web sajt firme (U najgorem slucaju telefon) ajd plz ako znas nekog ili neku firmu javi mi OK.
Puno hvala unapred.(BS)cheers

http://www.japi.co.yu

Samo pazi; opasni su to razbojnici. Ako slucajno nesto pregovaras sa njima - radi samo sa Mladenom (gazda)

Nazad
Vrh Dno