Šta je novo?

9660ge i tv out?

stefaca

Slavan
Učlanjen(a)
25.02.2005
Poena
320
kako naterati mv2 player da pusta filmove na tv-u. znam da to radi bs, ali ja hocu MV2

pretpostavljam da je extended desktop...
u options->player stavis user level na expert, a onda u options->fullscreen->PC/TV podesis TV mode da ide na monitor 2 i onda kad pustis film u fullscreen sa ctr+tab menjas monitor (poslednje podesavanje se pamti za naredni put)
medjutim, kad god upalis mv2, a izlaz na TV nije ukljucen, tv mode ce se resetovati na monitor 1; zato je dobro da ukljucis force tv detection (ili kako se vec zove u ati cp/cc -u) i uvek ostavis extended desktop aktivan

PS: MV2Player RULEZ !!! 🙂

Poslednja izmena:
PS: MV2Player RULEZ !!!

da tu si u prevu ali ja ne mogu da uradim EXTENDED MONITOR kod ATIJA to radi totalno drugacije. moze samo BS i to kada aktiviras opciju RENDER BLA BLA

kod mene radi na Radeonu 8500

Zar mv2 player nije prestao da se razvija ?

@pnjaf: mislim da jeste, ali vec ima sve sto je potrebno (ukljucujuci i girder export!)
@stefaca: kako to kod tebe ne radi extended desktop?

pa nece i nece. imam omega drivere da nije zbog toga. na nvidiji sam to mogao ali sam nece samo me iskulira. a necu da imam gomilu programa za pustanje filmova a i bs player ne volim tako da bih hteo da osposobim mv2

a bs koristis u clone modu?

sve radi samo kada u bs-u podesim RENDER BLA BLA. tek tad imam sliku a do tad imam samo prevod

ma to mu ne gine. nego sad ce nov tv da stigne pa onda radovanje

Nazad
Vrh Dno