Šta je novo?

9600pro???

• Začetnik teme Začetnik teme DreamS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DreamS

Čuven
Učlanjen(a)
16.06.2003
Poena
609
Znam da je bilo dosta reci o ovome ali kupio sam pomenutu karticu i interesuje me kako da znam da li je kartica PRO ili obicna 9600

Rage3d tweak pokazuje:

Core CLock: 398.25 MHz
Memory Clock: 297.00 Mhz

Tvoja je - pro.To su uobicajene vrednosti takta proc. i mem.Probaj da je-OC.Trebala bi da ide bar na 460proc.-320mem.Kazu da kvalitetniji primerci idu na 510-340. cheers

Hvala na odgovoru. Interesuje me samo da li da koristim Rage3dTweak ili ima neki bolji program za klokovanje? Od ploce imam Abit NF7-S i procesor AMD 2600+ 333FSB da li treba menjati napon prilikom klokovanja kartice?

Ne.Kartica nema veze sa ostalim hard.Ako imas connect3d kartu moci ces max da je dignes:520core/342mem.Sve preko ti je ubisvo!

520 core? pa jel to ispada da se bolje klokuje connect3d od safira? pitam posto sam hteo da uzmem safira sledece nedelje

Nema pravila... moras sam da probas. preporucujem ti RadLinker za klokovanje. Probaj u malim koracima od po recimo 5mhz. Ako je dobar primerak trebalo bi bez problema 510-520mhz za gpu i 330-350 za memoriju. Moj GA9600pro ide na 513/662mhz

Miroslav je napisao(la):
520 core? pa jel to ispada da se bolje klokuje connect3d od safira? pitam posto sam hteo da uzmem safira sledece nedelje

Sad ces i tu kupovinu da odlozis za par nedelja :d a sto je najbolje ti nista ne ocujes 😉

Nema pravila, kao sto rece Marti, moze da ti upadne odlican, a moze i sugav primerak.
E zato preporucujem kupovinu kod proverenih firmi 😛 - Gedza, Simpson_H, Student, uvek ces znati dokle ide :mrgreen:

idem veceras da uzmem 9600pro posto sam prodao hard disk i sad konacno imam pare 🙂

simpson H je napisao(la):
...

Dodji dedi :d :d :ang:
eto me stigoh 🙂 aj sad me pusti malo da namontiram zalmana pa da turim kartu u masinu da se i ja malo igram 🙂

Samo pazi da ne polomis karticu :mrgreen:

Jakso aj sad nemoj da baksuziras coveku 🙂 kolko se mucio da dodje do te kartice i na kraju da je slomi...to bi bilo tuzno :|

karticu nisam slomio, namestio sam je, ladna ko led 🙂 slika super, ali ne vidim razliku izmedju nje i recio 9200, obe imaju ramdac 400mhz-a sto je danas maximum...

sto se 3d-a tice... blah! nemam ni jednu igru instaliranu 🙂 neki od sledecih dana cu rezervisati malo za igranje, sad sam u prevelikoj guzvi

kUdtiHaEX je napisao(la):
Jakso aj sad nemoj da baksuziras coveku 🙂 kolko se mucio da dodje do te kartice i na kraju da je slomi...to bi bilo tuzno :|

E, ali zato ima drugi baksuz - Covek opet dobio bad clustere, ovaj put na novom WD-u :d

Dzaba graficka kad nema Prozora 😉

OptiPlex je napisao(la):
...

E, ali zato ima drugi baksuz - Covek opet dobio bad clustere, ovaj put na novom WD-u :d

Dzaba graficka kad nema Prozora 😉
E to se zove baksuz :S , al' mu bar nije dosadno O🙂

Nazad
Vrh Dno