Šta je novo?

9600Pro pod Linuxom????!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Turbo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Turbo

Čuven
Učlanjen(a)
15.04.2002
Poena
620
Pozdrav svima.

Bio mi je drugar iz Budimpeste u poseti i kukao je kako nemoze nikako da instalira doticnu graficku pod Linuxom.

Sto se Linuxa tice, koristi neku madjarsku distribuciju UHU Linux.

Kaze da sa nekim referentnim drajverima kartica proradi, ali u obicnom VESA modu, u niskim rezolucijama i niskim vrednostima osvezavanja i naravno bez ikakve hardverske 3d akceleracije...

Ja se ne bavim linuxom i nemam pojma kako bi mogao da mu pomognem, zato se obracam iskusnijim Linux userima koji su mozda vec prosli kroz ovaj put da instaliraju doticnu graficku kako treba. (ako je to uopste moguce danas dostupnim drajverima)

Sve informacije i ideje mozete postovati ovde ili mi poslati na mail:
[email protected]

a ja cu da prevedem i dostavim drugaru.

Hvala svima unapred!
Turbo
:wave:

Poslednja izmena:
Funkcionise, ali ako se pravilno instalira - pretrazi forum, Dusan je pisao o tome kako se instaliraju drajveri za ATI graficke kartice pod Linuxom.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Funkcionise, ali ako se pravilno instalira - pretrazi forum, Dusan je pisao o tome kako se instaliraju drajveri za ATI graficke kartice pod Linuxom.

ja sad zaista neznam kako je i sta pokusavao drugar, ja cu sve lepo da mu prenesem pa nek se igra dalje....

Hvala na savetu pretrazicu forum za Dusanove savete pa cu mu i to poslati...

THANKS

poenta je da mora na kompu u /usr/src/linux da ima source kernela koji trenutno koristi a ne samo binarnu verziju...

Nazad
Vrh Dno