Šta je novo?

9600Pro je crkla

Firewall

Slavan
Učlanjen(a)
03.06.2004
Poena
301
Ploca je Abit NF7 (dakle AGP slot)
CPU Barton 2500+ .... OC 11x200MHz

Dilema:
Ima li smisla ubaciti npr 7600GS ili pazariti opet 9600Pro?
U obzir dolaze i najbolje AGP, ali sumnjam da ima smisla... Imate neki predlog?

Za tebe je najbolje da predjes na PCI-E.Uzmi to lepo rasprodaj i predji na nesto bolje gde ima smisla ulagati.Ali bez obzira na moj predhodni komentar evo odgovora na tvoje pitanje.Mozes ubaciti 7600gs i imaces veliki pomak u odnosu na 9600pro ili xt.Poz

Pa ako ti se ne menja cela konfiguracija, onda lepo ubaci neki 7600GS ali ali sa DDR3 memorijom, tj Gainward 7600GS DDR3 AGP koji je oko 105e ili moze da razmislis o Sapphire x1650pro 256mb DDR3 AGP ona je oko 100e. Slicne su brzine, samo sto Gainward se moze bolje overklokuje.

Za tebe je najbolje da predjes na PCI-E.Uzmi to lepo rasprodaj i predji na nesto bolje gde ima smisla ulagati.Ali bez obzira na moj predhodni komentar evo odgovora na tvoje pitanje.Mozes ubaciti 7600gs i imaces veliki pomak u odnosu na 9600pro ili xt.Poz

Hvala, sve je jasno, samo nije u pitanju ulaganje nego visa sila i kad se vec mora, nekako mi je bzv "opet" 9600pro. Poz ;-)

Pa ako ti se ne menja cela konfiguracija, onda lepo ubaci neki 7600GS ali ali sa DDR3 memorijom, tj Gainward 7600GS DDR3 AGP koji je oko 105e ili moze da razmislis o Sapphire x1650pro 256mb DDR3 AGP ona je oko 100e. Slicne su brzine, samo sto Gainward se moze bolje overklokuje.

Gainward i DDR3 lepo zvuci, samo da moze da se ugura u slot! Vec sam imao problema sa kulerom "CoolViva G1 Al". Navodno odgovara za R9600, ali kad se sve montira smetaju elektroliti ploce... bedak.

Poslednja izmena:
Gainward i DDR3 lepo zvuci, samo da moze da se ugura u slot! Vec sam imao problema sa kulerom "CoolViva G1 Al". Navodno odgovara za R9600, ali kad se sve montira smetaju elektroliti ploce... bedak.

Ne razumem sto ne bi moglo da se ugura u slot? Karta nije velikih dimenzija, kuler je prosecne velicine, staje bez problema na sve ploce i na sva kineska kucista. Jedino mozda neces moci da koristis prvi PCI slot ispod AGP-a. Ali, kao neko rezervno resenje neka ti bude na umu Sapphire x1650pro 256mb DDR3, ni sa njom ne bi puno pogresio.

Ne razumem sto ne bi moglo da se ugura u slot? Karta nije velikih dimenzija, kuler je prosecne velicine, staje bez problema na sve ploce i na sva kineska kucista.

Ne znam da li si me razumeo, "problem" su veliki elektroliti na mb pored AGP i CoolerMaster za 9600, a ko se jednom opece...
Tek sam sada video kako izgleda Gainward 7600GS i mislim da ce odgovarati. Ima li neke preporuke za drajvere? Stabilnost na prvom planu. Poz

Najjeftinije resenje je popravka graficke. Ako je u pitanju Sapphire sanse za popravku su velike.
pozdrav.

Nazad
Vrh Dno