Zanima me ko je dokle stigao sa ovom kartom... mogli bi i neki markovi da se kace cisto reda radi... mene najvise zanima na koliko odvrnete vent?
U mom sluchaju to su pusti snovi, sve preko 650 za GPU je nemoguca misija, shederi ne trpe ni 1700 bash najbolje, jedino memorija kod mene hoce i na 1100.
Gigabyte 9600GSO sa Zalman coolerom na sebi sam postavio na 702/1836/1008 i radio je iz prve, a prilicno je hladan, tako da mi se cini da moze jos (nisam probao). Kartica je odlicna, ali ima jedan minus. Fan se okrece konstantnom brzinom i nije bas necujan, mada ruku na srce nije ni zujalica, ali se u tihom kucistu ipak cuje. Zauzima 2 slota i ako je nesto ubodeno u slot odmah do ventilatora buka, zbog velike kolicine vazduha koji struji, se povecava. Takodje se ne moze kontrolisati is SW, a ima samo dve zice.
Pri ovom kloku bolja je od 9600GT i cini mi se nesto kao 8800GT na osnovnim vrednostima.
Prespoji na 7V ili napravi/nabavi potenciometar/switch... :wave:
Gigabyte 9600GSO sa Zalman coolerom na sebi sam postavio na 702/1836/1008 i radio je iz prve, a prilicno je hladan, tako da mi se cini da moze jos (nisam probao).
To cu ja da uradim.
Jos kad podignem voltazu na 1.2😡 ima da ide preko 750.... ja se nadam😉
Koja ti je temp. u idle i full load?
OK, osim u Crysisu. Za Crysis treba neki SLi ili CF. Za male pare se moze napraviti SLi. 9600gso x2 je ravno 170eura, a za te pare nema karte koja radi tako. U oglasima ima jedan komad 3850x2 asus karte, ni to nije lose s obzirom na cenu od 200e. Gigabyte 650SLi ploca je 75e, a isto toliko je ds3l koji ima 1 PCI-e i koji lepo radi sa 3850x2. Odluka je samo na tebi. Za AMD sisteme SLI ploce su cca 60e.Kakav vam je frame rate u visim rezovima, tipa 16x10 u novijim igrama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari