Zanima me ko je dokle stigao sa ovom kartom... mogli bi i neki markovi da se kace cisto reda radi... mene najvise zanima na koliko odvrnete vent?
U mom sluchaju to su pusti snovi, sve preko 650 za GPU je nemoguca misija, shederi ne trpe ni 1700 bash najbolje, jedino memorija kod mene hoce i na 1100.
Gigabyte 9600GSO sa Zalman coolerom na sebi sam postavio na 702/1836/1008 i radio je iz prve, a prilicno je hladan, tako da mi se cini da moze jos (nisam probao). Kartica je odlicna, ali ima jedan minus. Fan se okrece konstantnom brzinom i nije bas necujan, mada ruku na srce nije ni zujalica, ali se u tihom kucistu ipak cuje. Zauzima 2 slota i ako je nesto ubodeno u slot odmah do ventilatora buka, zbog velike kolicine vazduha koji struji, se povecava. Takodje se ne moze kontrolisati is SW, a ima samo dve zice.
Pri ovom kloku bolja je od 9600GT i cini mi se nesto kao 8800GT na osnovnim vrednostima.
Prespoji na 7V ili napravi/nabavi potenciometar/switch... :wave:
Gigabyte 9600GSO sa Zalman coolerom na sebi sam postavio na 702/1836/1008 i radio je iz prve, a prilicno je hladan, tako da mi se cini da moze jos (nisam probao).
To cu ja da uradim.
Jos kad podignem voltazu na 1.2ima da ide preko 750.... ja se nadam
Koja ti je temp. u idle i full load?
OK, osim u Crysisu. Za Crysis treba neki SLi ili CF. Za male pare se moze napraviti SLi. 9600gso x2 je ravno 170eura, a za te pare nema karte koja radi tako. U oglasima ima jedan komad 3850x2 asus karte, ni to nije lose s obzirom na cenu od 200e. Gigabyte 650SLi ploca je 75e, a isto toliko je ds3l koji ima 1 PCI-e i koji lepo radi sa 3850x2. Odluka je samo na tebi. Za AMD sisteme SLI ploce su cca 60e.Kakav vam je frame rate u visim rezovima, tipa 16x10 u novijim igrama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari