Šta je novo?

9600 -> 6600 ?

• Začetnik teme Začetnik teme desp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

desp

Znamenit
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
1,125
Nemojte samo da me sada napljujete; samo da pitam da li mi se isplati upgrade sa ATI9600pro na GeForce 6600 (non-GT) posto nije neka doplata...
Nisu na prvom mestu igrice, vec CAD programi, a zatim igrice; i sve to na 1280x1024 (TFT 17").

Poslednja izmena:
Osjetices znatne perfomanse 😉 svakako se isplati upgrade !!!

M3 je napisao(la):
Osjetices znatne perfomanse 😉 svakako se isplati upgrade !!!

Pa... Posto to nije GT, ne znam bas da li ce osetiti "znatne" performanse, skok ce dobiti ali je pitanje da li je vredan tih para... Ta 6600 bez GT je na nekoj skali izmedju 9600Pro i 9800Pro... Ali je blize ovom prvom cini mi se...

6600 je za svoj cenovni rang odlicna karta - upgrade on.

Ja sam imao 6600 nakon 9600 Pro. Sada imam 6600 GT sto bih i tebi preporucio ako ikako mozes da izdrzis finansijski. Ako uzmes 6600 GT mozes ga soft-modovati u Quadro FX 540 uz pomoc RivaTuner-a i koristiti Quadro certified drajvere za CAD program koji koristis.

audiofreak je napisao(la):
Ja sam imao 6600 nakon 9600 Pro. Sada imam 6600 GT sto bih i tebi preporucio ako ikako mozes da izdrzis finansijski. Ako uzmes 6600 GT mozes ga soft-modovati u Quadro FX 540 uz pomoc RivaTuner-a i koristiti Quadro certified drajvere za CAD program koji koristis.
Posto nemam iskustva sa modovanjem grafickih kartica, hoces li mi reci da li si to probao, i da li to onda radi stabilno?
Da li onda treba prvo da uninstaliram standardne drajvere, pa modujem i onda instaliram drajvere za FX540? Ili je neki drugi redosled u pitanju?
I da, kako ce onda raditi neke normalne 3d igre kada instaliram drajvere za quadro ?

Hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno