R310 je napisao(la):Rece da je prepravio bios i da moze da se ubrza kao 9700pro.Interesuje me samo u vezi napajanja-ja imam neko kung-fu od "300w".Trebao bi da promenim ili ne-prikljuceni su HD 80gb i DVD rezac
a cyrix ? :ddanijel00 je napisao(la):300w ener ce sigurno terati..
300w kungfu, ja ne radje ne bih ni kacio ista jace od celerona na 1.2 ili ekvivalentog durona...
R310 je napisao(la):Dal vise struje vuce 9500pro ili 9600pro?Koliko manje od te dve vuce moja 9000pro?
gx-x je napisao(la):@milan: A zasto ne bi mogla 9500pro da se moduje u 9700 ? Imam prijatelja koji je to uradio jos odavno, dok omega jos tu mogucnost nije ni bio implementirao u njegove drajvere...
Darko je napisao(la):Sto volim ovakvo prosipanje mozgova. :d
Ja sam upravo na naj-kung-fu napajanju prvo od 235W pa 300W JNC drzao sve svoje makine od KT133A do Nforce2 sa Radeonom 9600TX i sve je radilo apsolutno fenomenalno i bez greske. Da li treba da napomenem da sam na isti JNC od 300W imao prikacena 3 HDD-a (2 u RAIDu), DVD, CD/RW, flopi, 3 ventilatora i plocu prepunu periferija?
Posto JNC nije imao dovoljno "stekera" kupio sam jos dodatna 2 razvodnika.
Oh da, sve makine sam drzao maksimalno OC.
Batalite sa tim kungfu pricama. :wave:
nesharm je napisao(la):I ja sam tako drzao, pa su u medjuvremenu crkavala 🙂. A onda sam uzeo Chief na 300W i ne crkava 🙂.
Btw, ne mozes zamisliti kako je ql scena kad ti JNC sprzi sve sem npr. memorije u kompu (pa i misha i tastaturu 🙂).
Milan je napisao(la):Ne moze zato sto 9500pro ima 128bitnu magistralu i samim tim ne moze nikada da bude 256bitna kao 9700. Imao si modele 9500np 128mb koji su koji su se modovali u 9700pro, mislim da takvu kartu ima neko sa bencha. Tvoj prijatelj nije mogao to da uradi i jedina razlika izmedju njegove karte i 9700 je u sirini memoriske magistrale dok obe imaju 8 pipeline-a.
gx-x je napisao(la):na ovom linku dole ima velika tabela, 9500 i 9500 pro su obe 128bit razlikuju se po broju pajplinea (non pro ima 4, pro ima 8), 9700 i pro i non pro su 256bit karte i razlikuju se samo po brzini gpu/mem, model 9700 non-pro ima iste taktove kao i 9500pro/non-pro. Upravo i jeste fazon da se 9500pro moduje u 9700non-pro jer je magistrala softwerski zakljucana na 128bit i MOZE da se natera na 256bit :d :d . Moj drugar je modovao 9500pro u 9700non-pro u to sam 101% siguran :S: 😉 Poz. :wave:
PS. Ovo se odnosi na seriju kartica koja je bila radjena na PCB-u od 9700 serije, ne znam da li su sve takve :d 😀 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari