Šta je novo?

9500 pro his excalibur + amd 2400+!!!

e Vladimire vidis ti da ovi jos uvek koriste samsunge cl3 333 i pricaju kako je to dobro do bola ,mislio sam da neko od njih i moze da nam pomogne da se ne mucimo sa amerikom i japanom ali izgleda da smo prepusteni sami sebi:confused: :confused: :confused:

Da neko od njih i ima dobru memoriju ponudio bi nam konkretno uputstvo gde mi mozemo da je kupimo, kao sto sam ja objasnio onom malom gde u nemackoj njegov tata ima sta da kupi sa tacnim sajtovima i adresama ,cak i mapama.:( :( :(

dosad su mi samo odvaljivali kontinente i ostrva kao sto vidis nista vise a svi se prave pametni.
:D :D
;) ;)

JFK je napisao(la):
e Vladimire vidis ti da ovi jos uvek koriste samsunge cl3 333 i pricaju kako je to dobro do bola ,mislio sam da neko od njih i moze da nam pomogne da se ne mucimo sa amerikom i japanom ali izgleda da smo prepusteni sami sebi:confused: :confused: :confused:

Da neko od njih i ima dobru memoriju ponudio bi nam konkretno uputstvo gde mi mozemo da je kupimo, kao sto sam ja objasnio onom malom gde u nemackoj njegov tata ima sta da kupi sa tacnim sajtovima i adresama ,cak i mapama.:( :( :(

dosad su mi samo odvaljivali kontinente i ostrva kao sto vidis nista vise a svi se prave pametni.
;) ;)

Najgori su mi ovi sto misle da su popili svu pamet ovog Sveta...

Aca je narucivao iz USA i Geila PC3500 i Thermalright SLK800. Ja ne znam sto trazite ovde, ako ovo nije vas nivo...Idite na Anandov forum ili VR-Zone, pa uporedite vase "rezultate" sa rezultatima OOPaintera ili nekih slicnih korisnika...Sve je to relativno.
Cudi me da takvi HC overklokeri kao vi ne mogu da nadju pishljivi Corsair ili Geil, o Sasmungu i da ne pricam :p

Ajde iskulirajte, ovde vredjanje nije praxa, pogotovu, ako si newbie...Sledeci put necu da upozoravam ni tebe ni tvog druga, u paketu cu da vas banujem...

JFK je napisao(la):
Dali neko zna koliki je agp na abitu KX7 333 kad je magistrala 220?????

AGP uopste nije previsok vec je oko 88 MHz u tom slucaju...Mene bi vise tu brinuo PCI, da ne spominjem sve to pri 230 MHz FSB-a...

JFK je napisao(la):
Vi me palite ili stvarno ne znate odakle vam memorija(doneo deda mraz iz finske pa da pitam njega) BTW bio sam u najvecem gradu evrope (Paris) i tehnoloski naj jacem (Minken) i svi su me popreko gledali kad bi im spomenuo nesto jace od samsunga 2700 3-3-3 a obisao sam preko 30 radnji gde je bilo opreme koju niste videli ni na privjuima a nisu nista bolje od toga imali.

Kesa je ta evropa naspram toga sta aca moze da dobije od deda mraza
:) :) :)

:wave; :wave; :wave; :wave;

Simpson, Student i ja ne verujemo u deda mraza, samo u baba kuranu :beat: ona nam je i donela memorije. :butt: :hump:

JFK je napisao(la):
Aco kako si uspeo abita naterati da radi na magistrali preko 202???? meni ni sa atijem 9700pro (Built By ati) nije hteo da radi na vise od 205 a da graficka ne poludi a prethodno sam pokusao sa svim gforceovima.

Zamisli koliko bi izgurao od naseg Winbonda da mu dignem napon preko 2.7v??????
POsto prodajes XM3200 5ns ili bar daj abresu opskrbljivacha ako nije tajna????????
(D)

Sta je to 202? :beat: 233 je prava cifra. :d:d Jel' vidis sta pise iznad moje slike. :beat: XMS nije na prodaju, treba i gazdi. ;) Evo ti sajt u Nemackoj, imas cene, modele, adresu pa se snadji. :rtfm: :mig:

delimir je napisao(la):
Apsolutno... Juce su se ispilili i vec se rasprdeli! :cuss:
(izvinjavam se na izrazu, ali zaista je prikladan)

Sto se mene tice... Delimire, banuj to u paketu!

A za "njih"... ima dobrih memorija kod pravih ljudi, ali nema za vas!

P.S. Delimire, kako AGP 88 MHz na 220? Po kojoj racunici?
Stvarno mi nije jasno, a ne zelim po 58. put da saljem onu Realtek-ovu tabelu...

Aca je napisao(la):
Simpson, Student i ja ne verujemo u deda mraza, samo u baba kuranu :beat: ona nam je i donela memorije. :butt: :hump:
A jel' verujete vas trojica u baba seru? :d :D :beat:

JFK je napisao(la):

;) ;)

U cemu je tvoj problem?

JFK je napisao(la):
e Vladimire vidis ti da ovi jos uvek koriste samsunge cl3 333 i pricaju kako je to dobro do bola
;) ;)
Ovda verovatno mislite na moju memoriju, kuju sam vam dao da probate ali ona daje dosta dobre rezultate u sandri kod mene i to ne na nekim zestokim setovanjima:hair:

CAR je napisao(la):
Stvarno mi nije jasno, a ne zelim po 58. put da saljem onu Realtek-ovu tabelu...

Dzabe ti Realtek tebele kada Via cip-setovi ne podrzavaju delilac veci od 5 :p

Znaci 220/5= 44 MHz za PCI tj. 88 MHz za AGP :)

CAR je napisao(la):
Apsolutno... Juce su se ispilili i vec se rasprdeli! :cuss:

220:5=44x2=88MHz , prosta matematika, samo je treba znati. :D :p

CAR je napisao(la):
A jel' verujete vas trojica u baba seru? :d :D :beat:

Ne verujemo, to je tvoja ljubimica. :butt: :hump: :shock: :D :d :beat:

;) ;) [/B][/QUOTE]
----------------------------------------------------------------------------
Evo vaseg spasitelja:D
Ne mogu vise da vas slusam kako kukate,pa sam resio da vam izadjem u susret i ustupim vam memoriju koju trazite.Ubedicu Acu da ucini isto,jer mi smo ipak matorci i svet ostaje na vama mladjima
Ali kako svako zadovoljstvo kosta:beat: ,to je i cena vrlo popularna.Corsair XMS 3200cl.2,radi najostrije na 220+MHz imamo i Aca i ja ,i spremni smo da vam je ustupimo po ceni od 160€ po modulu od 256MB.
Nama su dovoljne(pogotovo za vas) i ove nase "bedne" Samsung 2700 jos neko vreme,jer koliko vidim ne mozete jos da nas stignete ni sa R9500pro:D :hump: :hump:

simpson H je napisao(la):
;) ;)
----------------------------------------------------------------------------
Evo vaseg spasitelja:D
Ne mogu vise da vas slusam kako kukate,pa sam resio da vam izadjem u susret i ustupim vam memoriju koju trazite.Ubedicu Acu da ucini isto,jer mi smo ipak matorci i svet ostaje na vama mladjima
Ali kako svako zadovoljstvo kosta:beat: ,to je i cena vrlo popularna.Corsair XMS 3200cl.2,radi najostrije na 220+MHz imamo i Aca i ja ,i spremni smo da vam je ustupimo po ceni od 160€ po modulu od 256MB.
Nama su dovoljne(pogotovo za vas) i ove nase "bedne" Samsung 2700 jos neko vreme,jer koliko vidim ne mozete jos da nas stignete ni sa R9500pro:D :hump: :hump: [/B]
[/QUOTE]
--------------------------------------------------------------------
Nije to bas 9500pro tu je ubacen bios od 9700pro zato je i clocnuta toliko:wave;

DADE je napisao(la):
Alexandar??? pa kako to mislis da epox imare gulaciju AGP napona???
pa ima je i ASUS ako nisi znao.... a sto se tice fsb sad ga testiram na 211mhz, a sa novim biosom sto sam ga fleshovao pre pet minuta mnogi su na forumu izvukli i do 230mzh sto je sasvim dost za moje potrebe(zasada)....
na 211 mhz fsb mi daje u sandri 3123 i float 2855 sa jednom mem.
a sto se tice bagova u slici mislim da je nesto drugo u pitanju... javicu kad otkrijem sta je problem... Al moji prvi utisci o Asusu su jako dobri...
Pa nerazumem ona moja krs memorija daje bolje sad rezultat od tog kingstona i to na fsb 160 u cemu je fora;)Imas gore atachment

O lepo preti se vec i zabranama i banovanjem i tako to... :D
Nema veze vracamo se mi na neke strane forume posto ovde cim imas malo vise pojena nego neki ili nesto znas odma se neki nadju povredjeni..
Al nema veze ne zelim ja nikome da kvarim posao ni trgovinu hardverom, vec vam zelim srecu....
Moje novo testiranje Asusa i nove pojene cu morati ipak poslati na neki drugi forum jer se ovde previse ljudi ljute cim ih neko ugrozi(ako imaju veci(skor naravno))...
Izgleda zato vise ni nema top liste jer je to nekima smetalo ili ko zna zbog cega vise...
dobro nam doslo vreme cenzura........:beat: ,) :cuss:

DADE je napisao(la):
O lepo preti se vec i zabranama i banovanjem i tako to... :D
Nema veze vracamo se mi na neke strane forume posto ovde cim imas malo vise pojena nego neki ili nesto znas odma se neki nadju povredjeni..
Al nema veze ne zelim ja nikome da kvarim posao ni trgovinu hardverom, vec vam zelim srecu....
Moje novo testiranje Asusa i nove pojene cu morati ipak poslati na neki drugi forum jer se ovde previse ljudi ljute cim ih neko ugrozi(ako imaju veci(skor naravno))...
Izgleda zato vise ni nema top liste jer je to nekima smetalo ili ko zna zbog cega vise...
dobro nam doslo vreme cenzura........:beat: ,) :cuss:
Izuzetno si drzak i koristim ovu priliku da te jos jednom opomenem.Niti sam se osetio ugrozenim(imam veci:D ,i rezultat:D )niti mi smeta to sto imas da prikazes ,ali nacin kako ti i JFK nastupate ovde je krajnje ne odmeren.Ne mogu te ni ja ni ostali privoleti da ostanes na ovom forumu,ti si samosvestan i nadam se punoletan,pa je i izbor iskljucivo tvoj.
Sto se OC rezultata tice za sada ostajemo na ovakvom stanju,niko nije obrisao TOP10,priprema se nova baza koja ce biti pri www.benchmark.co.yu i potrebno je samo malo strpljenja.
Sto se tvog novog testiranja ASUS-a tice,ako ipak ostanemo uskraceni za takvu informaciju,verujem da ce je ubrzo postaviti neko drugi i vaspitaniji.

Pozdrav

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by CAR
Apsolutno... Juce su se ispilili i vec se rasprdeli!

--------------------------------------------------------------------------------

220:5=44x2=88MHz , prosta matematika, samo je treba znati.

230:5=46x2=92mhz objasnite mi kako na abitu K7X na toj frekvenciji rade graficka i pci kartice , imam doticnog i meni nije hteo da pali graficku na 210 mhz

JFK je napisao(la):
Vi me palite ili stvarno ne znate odakle vam memorija(doneo deda mraz iz finske pa da pitam njega) BTW bio sam u najvecem gradu evrope (Paris) i tehnoloski naj jacem (Minken) i svi su me popreko gledali kad bi im spomenuo nesto jace od samsunga 2700 3-3-3 a obisao sam preko 30 radnji gde je bilo opreme koju niste videli ni na privjuima a nisu nista bolje od toga imali.

Kesa je ta evropa naspram toga sta aca moze da dobije od deda mraza
:) :) :)

:wave; :wave; :wave; :wave;

Meni je Corsair XMS 3500c2 doneo deda-mraz Valek iz USA 31.12.2002. i sve je vikao HO-HO-HO...Ako imas kesha i voljan si da platis pravu stvar, javi se na PM, imam Samsung PC-2700 koji radi na 234MHz na 2.7V

JFK je napisao(la):
quote:
Originally posted by CAR
Apsolutno... Juce su se ispilili i vec se rasprdeli!

220:5=44x2=88MHz , prosta matematika, samo je treba znati.

230:5=46x2=92mhz objasnite mi kako na abitu K7X na toj frekvenciji rade graficka i pci kartice , imam doticnog i meni nije hteo da pali graficku na 210 mhz
Bio sam prisutan kada je Aca stavljao svog KX-a na muke :D .
Dizao ga je na 232 cas2-5-2-2-2T,graficka je bila Matrox G400SH u AGP slotu.Jednostavno ako ti probleme pravi graficka,stavi npr.Voodoo i teraj ako moze ploca, na 300.

Pozdrav

a sto se tice klokovanja peca zna za nase drustvo iz subotice dok je jos radio hardver pre 3 godine da smo mu postovali na sajt naj jace klokovanu kelerabu 566 na 1k2 sa peltierom sa kojim smo se pre vodenog hladjenja zabavljali 5 godina.type;
;) ;) ,) ;)

to znaci da sam sa pravom stavio moga abita u orman jer ni jedna graficka brza od voodoa ne radi na njemu preko 202mhz stabilno yar ne???????;) ;) ;)

delimir je napisao(la):

Aca je narucivao iz USA i Geila PC3500 i Thermalright SLK800. Ja ne znam sto trazite ovde, ako ovo nije vas nivo...Idite na Anandov forum ili VR-Zone, pa uporedite vase "rezultate" sa rezultatima OOPaintera ili nekih slicnih korisnika...Sve je to relativno.
Cudi me da takvi HC overklokeri kao vi ne mogu da nadju pishljivi Corsair ili Geil, o Sasmungu i da ne pricam :p

Ajde iskulirajte, ovde vredjanje nije praxa, pogotovu, ako si newbie...Sledeci put necu da upozoravam ni tebe ni tvog druga, u paketu cu da vas banujem...

Mene? Ja sam ga pitao privatno pitanje niti se vredjam sa bilo kim niti sam ucestvovao u vasim raspravama ili prepucavanjima,ako ces da pretis banovanjem bez razloga onda banuj sta sad ja da radim.Ako uporedis MOJ i tvoj odgovor, ali procitaj stvarno!(i pogledas koliko sam ja ucestvovao u raspravi i kako) videces ko je neljubazan i dosta nadmen, bas mene briga ko je HC overclocker a ko ne ali nema veze...ko misli da je popio svu pamet sveta? Ja?? zato sto hocu da kupim memoriju?...svasta! meni se cini dati imas priblizan stav...
pozdrav a ti brate ako mislis onda banuj:wave;

JFK je napisao(la):
to znaci da sam sa pravom stavio moga abita u orman jer ni jedna graficka brza od voodoa ne radi na njemu preko 202mhz stabilno yar ne???????;) ;) ;)
Pazi ono sto sam ja video je da se Aca vrlo lepo igra na 210MHz sa svojim Ti4200 Leadtek.Mene licno ne doticu te stvari jer kao i svi vlasnici novijih intel chipsetova imam zakljucan PCI i AGP.Acin KX jeste izuzetan primerak ploce,jer oni koje sam ja vidjao obicno se muce preko 200-210.Njegov postuje i na 233 i to je u nasim (sirotinjskim)uslovima ,fenomenalan rezultat.
Uopste ne shvatam u cemu je cela frka?Jel' ne verujes ili je nesto drugo po sredi???Sta pokusavas da dokazes??
Da je VIA krsh??Da je KX krsh??

tomvlad je napisao(la):
Mene? Ja sam ga pitao privatno pitanje niti se vredjam sa bilo kim niti sam ucestvovao u vasim raspravama ili prepucavanjima,ako ces da pretis banovanjem bez razloga onda banuj sta sad ja da radim.Ako uporedis MOJ i tvoj odgovor, ali procitaj stvarno!(i pogledas koliko sam ja ucestvovao u raspravi i kako) videces ko je neljubazan i dosta nadmen, bas mene briga ko je HC overclocker a ko ne ali nema veze...ko misli da je popio svu pamet sveta? Ja?? zato sto hocu da kupim memoriju?...svasta! meni se cini dati imas priblizan stav...
pozdrav a ti brate ako mislis onda banuj:wave;

Ma nisam mislio na tebe, ti si dugo na forumu (znaci nisi newbie, ja to ne gledam po broju postova ili sl.)

Nikoga necu da banujem, rekao sam malo i u afektu to, jerm i stvarno smeta kada se pojave tako neki likovi niotkuda i glume mi neke face.
Ipak nije u redu da svaki drugi post ovoj dvojici (JFK i DADE) bude u stilu: "Ma vi nemate pojma, mi smo baje"...
OK, neka zakace rezultate i neka uzivaju, sta seku vene, ako neko ima bolju memoriju od njih, pa nabavice se meorija. Ako ne veruju neka idu na search pa neka pretraze, kacili su ova dvojica (Simspon i Aca) na desetine 3D mark i Sandra slicica dok su jos bili O/C spameri, sada su kao u penziji :p

Pazi ono sto sam ja video je da se Aca vrlo lepo igra na 210MHz sa svojim Ti4200 Leadtek.Mene licno ne doticu te stvari jer kao i svi vlasnici novijih intel chipsetova imam zakljucan PCI i AGP.Acin KX jeste izuzetan primerak ploce,jer oni koje sam ja vidjao obicno se muce preko 200-210.Njegov postuje i na 233 i to je u nasim (sirotinjskim)uslovima ,fenomenalan rezultat.
Uopste ne shvatam u cemu je cela frka?Jel' ne verujes ili je nesto drugo po sredi???Sta pokusavas da dokazes??
Da je VIA krsh??Da je KX krsh??

Ma jok bre ja sm najsretniji bio sa mojim abitom, i sad bih uzeo nforce abit da sam mogao da ga nadjem ali mi stvarno ne ide u glavu da ploca bez ikakvih prepravki drzi na toj magistrali agp budnim, jer vec sam vam postovao da na NF asusu ne mogu da postignem ni priblizne rezultate sa grafickom niti sa procesorom vadi ga jedino dual channel memorija .

na asusu mi agp stabilno radi do 74mhz , na abitu mi je bio 80mhz max

jos uvek sam ubedjen da je pravio neke hardverske prepravke ali to je jedino moglo biti dizanje napona i nista vise a time se ne dobija mnogo. type; type; ,) ,)

Ma nisam mislio na tebe, ti si dugo na forumu (znaci nisi newbie, ja to ne gledam po broju postova ili sl.)

Nikoga necu da banujem, rekao sam malo i u afektu to, jerm i stvarno smeta kada se pojave tako neki likovi niotkuda i glume mi neke face.
Ipak nije u redu da svaki drugi post ovoj dvojici (JFK i DADE) bude u stilu: "Ma vi nemate pojma, mi smo baje"...
OK, neka zakace rezultate i neka uzivaju, sta seku vene, ako neko ima bolju memoriju od njih, pa nabavice se meorija. Ako ne veruju neka idu na search pa neka pretraze, kacili su ova dvojica (Simspon i Aca) na desetine 3D mark i Sandra slicica dok su jos bili O/C spameri, sada su kao u penziji

ne secem vene ako neko ima bolju memoriju, a taj ko je stvarno ima mi je mogao dati neku informaciju o tome tipa: ima na toj i toj adesi ili firmi a ne sa pricama "bilo negde na divljem zapadu" ako ne yelite da otkrijete izvor, uredu postoji i rech za to: ne znam i i strogo poverljivo.;) ;) ;) ;) :rocket: :rocket:

JFK je napisao(la):
Ma jok bre ja sm najsretniji bio sa mojim abitom, i sad bih uzeo nforce abit da sam mogao da ga nadjem ali mi stvarno ne ide u glavu da ploca bez ikakvih prepravki drzi na toj magistrali agp budnim, jer vec sam vam postovao da na NF asusu ne mogu da postignem ni priblizne rezultate sa grafickom niti sa procesorom vadi ga jedino dual channel memorija .

na asusu mi agp stabilno radi do 74mhz , na abitu mi je bio 80mhz max

jos uvek sam ubedjen da je pravio neke hardverske prepravke ali to je jedino moglo biti dizanje napona i nista vise a time se ne dobija mnogo. type; type; ,) ,)

Jedino sto sam uradio na mojoj ploci je voltage mod za memoriju i procesor. Nista vise. Sve ostalo je fabricki. A i to sto je uradjeno nista ne doprinosi magistrali, ploca je i pre toga radila preko 225MHz-a kao od sale. Jedino sto sada mogu da izvucem koji MHz vise iz procesora i memorije, zbog veceg napona. ;)

JFK je napisao(la):
ne secem vene ako neko ima bolju memoriju, a taj ko je stvarno ima mi je mogao dati neku informaciju o tome tipa: ima na toj i toj adesi ili firmi a ne sa pricama "bilo negde na divljem zapadu" ako ne yelite da otkrijete izvor, uredu postoji i rech za to: ne znam i i strogo poverljivo.;) ;) ;) ;) :rocket: :rocket:

Pa stavio sam ti link ka sajtu u Nemackoj, sa modelima, cenama i adresom, na prethodnoj strani. Sta jos treba da uradim, da odem i da ti donesem. :D :d :D

Pa stavio sam ti link ka sajtu u Nemackoj, sa modelima, cenama i adresom, na prethodnoj strani. Sta jos treba da uradim, da odem i da ti donesem.

Jedino sto sam uradio na mojoj ploci je voltage mod za memoriju i procesor. Nista vise. Sve ostalo je fabricki. A i to sto je uradjeno nista ne doprinosi magistrali, ploca je i pre toga radila preko 225MHz-a kao od sale. Jedino sto sada mogu da izvucem koji MHz vise iz procesora i memorije, zbog veceg napona.

Stvarno te usrala ploca il je mojoj memorija nedovoljna:boom: :boom: :boom:
za sajt zahvaljujem :rocket: imam nekog tipa koji dolazi iz nemačke skoro svaki vikend pa ću da ga stisnem da potraži

ctp; ctp; ctp;

Nazad
Vrh Dno