Broz je napisao(la):Predlazem da se kod nas prvi put na netu uvede default 3dmark 1024@32 sa 2xAA i 2xAniso. i tako cemo mi sa nV kartama najbolje videti kakva su kesa iste![]()
Aca je napisao(la):Je li bre a sta ce ti 2xAA i 2xAniso, kao dobices sliku do jaja ili ti je to opravdanje za bacanje para na 9700. Ukljucivao ja to sve i zakljucio da je ziva glupost, kad se igram nemam vremena da obracam paznju na neke sitne detalje i beznacajna poboljsanja slike. Igras neku pucacinu i gledas kako da sacuvas zivu glavu i treba jos da imas vremena da gledas detalje. :beat: Jel postoji neka igra koju ne mozes da teras sa Ti4200, ja mislim da jos nema takve, a 9700 ce biti dobra kupovina kad padne na 200€ i ispod toga i kad napisu drajvere za Ati-ja koji ce funkcionisati sa svim igrama. Ovo je samo moje skromno misljenje i predlog da ne bacas pare dzabe. :wave;
A bre Max isto mogu i ja tebe da pitam.byMaX je napisao(la):E pa onda nisi perfekcionista za grafiku... Ja bih to recimo isto mogao da kazem za zvuk od 1000 evra, u odnosu na Altec Lansing od 250 evra, da ne osecam neku razliku! Ok, slazem se i sam za AA, nepotreban je u 1280x960, ali AnisoFilter je nesto bez cega se apsolutno ne mogu igrati!!!
DADE je napisao(la):I mene interesuje kolko bi mi davao sa dve memorije, al svi koje znam u su imaju Samsung memorije koje su mega ******... nece na cl2 preko 172... kamoli na ekstremnom podesavanju sto ja koristim... moj winbond 333 (6ns) radi do 211 cl2. Ima neko na prodaju kingston 400 od 5 ns?
Cekaj da malo propustimo NF7-S kroz sake...Broz je napisao(la):Ma asus je ljesra, epox je prava stvar i pokazao se kao daleko najbolji u nforce izvedbi...
Pa evo ti, bas Aca prodaje (da li jos uvek?) svog shampiona...DADE je napisao(la):Aco sto se tice dal su bugarski ili madjarski samsunzi nemam pojma, al znam da nista nevrede, a ako imas neki dobar na prodaju kazi gde ima mene interesuju...
DADE je napisao(la):<Mancha>
to i nije lose s obzirom da je i sa jednom memorijom(ja probao) brzi od kt333 kad saberes ubrzanja dobija se lep rezultat.
Aco sto se tice dal su bugarski ili madjarski samsunzi nemam pojma, al znam da nista nevrede, a ako imas neki dobar na prodaju kazi gde ima mene interesuju...
JFK je napisao(la):moj brat je klokovao toga winbonda na 211mhz 2-2-2 CAS2 3-5-3 je primetno usporavanje memorije![]()
![]()
![]()
DADE je napisao(la):Aco na kom naponu ti je samsung koji radi na 226 cl2? i na kolko maksimalno mhz moze da se potera kad je na 2 2 2 (ne 3 5 3)?
(moja ploca podrzava do 2.8v, a nezelim da je lemim pa me zbog toga interesuje napon)
Nisi dobro formulisao pitanje,Aca ne razume bas najbolje te cifre oko 200JFK je napisao(la):Aco kako si uspeo abita naterati da radi na magistrali preko 202???? meni ni sa atijem 9700pro (Built By ati) nije hteo da radi na vise od 205 a da graficka ne poludi a prethodno sam pokusao sa svim gforceovima.
Zamisli koliko bi izgurao od naseg Winbonda da mu dignem napon preko 2.7v??????
POsto prodajes XM3200 5ns ili bar daj abresu opskrbljivacha ako nije tajna????????type; :wave; :wave;![]()
(D)
Teorijski, po Realtek-ovom RTM560-266R clock generatoru, AGP na 73.33 MHz, a PCI na 36.67.JFK je napisao(la):Dali neko zna koliki je agp na abitu KX7 333 kad je magistrala 220?????
JFK je napisao(la):Vi me palite ili stvarno ne znate odakle vam memorija(doneo deda mraz iz finske pa da pitam njega) BTW bio sam u najvecem gradu evrope (Paris) i tehnoloski naj jacem (Minken) i svi su me popreko gledali kad bi im spomenuo nesto jace od samsunga 2700 3-3-3 a obisao sam preko 30 radnji gde je bilo opreme koju niste videli ni na privjuima a nisu nista bolje od toga imali.
Kesa je ta evropa naspram toga sta aca moze da dobije od deda mraza
![]()
![]()
![]()
Dali neko zna koliki je agp na abitu KX7 333 kad je magistrala 220?????
:wave; :wave; :wave; :wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari