Šta je novo?

940n i duhovi

kroki23

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2006
Poena
330
Ja sam prosle nedelje uzeo 940n, igrao sam CS i nista nisam primetio sto se tice duhova, ali kad igram far cry i half life2 onda se slika ponekad nekako razvlaci(nesto kao ubrzani slide show) kad brzo pomeram misa, ne znam tacno kako da to opisem i ne znam da li su to duhovi...ali mi bas smeta prilikom igranja tih igara,kako je moguce da se to manifestuje kod graficki zahtevnih igara a kod cs-a ne? da li je potrebno nesto u video opcijama igre ukljuciti/iskljuciti? mada sam pokusavao ali ne vredi...

Budi srecan da vidis samo duhove... Licno sam na 740n video crva...znaci mali crv ~3mm duzine... prosetao se do pola ekrana i stao :)
Do ujutru je nestao

o cemu ti pricas, kakav crv bre, aj da si rekao tri vezana mrtva/zaglavljena pixela ali....bas si me istripovao : )

ma crv bre....mali...tamno braon/crni... zove me prijatelj koji nema skoro nikakvog iskustva sa tehnikom i kaze imam mrtve pixele (cuo negde za to) i kaze...setaju se po ekranu :)
ja brze u kola kad ono crv :) cim ga malo pritisnem...on se pomeri i krene...mi ugasimo lepo monitor...sutra dan ga nema....valjda se smorio i otisao :)

Probaj da uključiš vsync, pa javi da li se još uvek događa.

Dandy,hvala ti na pomoci, izgleda da je kod hl2 pomoglo, ali kod far cry-a i dalje problem postoji : (. Ja vsync nisam ni dirao misleci, da se to podesava samo kod dvi monitora.

Chekaj bre, kakvi crvi, `de crvi?

nisu crvi nego crv :)
zivi mali crv...zavuko se ispod stakla monitora ili sta vec ..prosetao preko ekrana i otiso

Nazad
Vrh Dno