RamOne je napisao(la):Smorio sam se, iako sam podesio da snima preko 90minuta u Neru Nec jednostavno nece da snima preko 80minuta![]()
Aca je napisao(la):Nije samo 7800, nije mogao nijedan pre, a ne moze ni ovaj najnoviji. Ja sam zato i prodao mog NEC-a. Sto rece Matrix to mu je maltene jedina mana, ali i najveca.![]()
Ma da, taj model][V][ATRIX™ je napisao(la):Jel to u pitanju Nec NR7800A model? 16/10/40 ?
Izgleda da je NEC-ovima jedina mana sto ne mogu da rade overburn......
PJ je napisao(la):Ma cujem da LG pravi nesto mnogo gresaka pri snimanju![]()
Aca je napisao(la):Moguce, ali ja ih ne cujem.![]()
![]()
Aca je napisao(la):Nije samo 7800, nije mogao nijedan pre, a ne moze ni ovaj najnoviji. Ja sam zato i prodao mog NEC-a. Sto rece Matrix to mu je maltene jedina mana, ali i najveca.![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):Ne ide mi u glavu... Peca ga je bash lepo opisao i ocenio na benchmark testu od prosle godine..... A sad ljudi pocinju da budu nezadovoljni...
Dobro, opet kome ne treba overburn, pravi izbor je Nec NR7800A (sto se tice pouzdanosti i svega ostalog)
Ali kome treba... nek razmisli o TEAC-u 16x mozda?
Kakva su iskustva sa njim kada je overburn u pitanju?
:wave;
Misko je napisao(la):Lepo ja kazem da stariji ljudi losije cuju visoke frekvencije.
Pozdrav.
Aca je napisao(la):Tebi cu stvarno da iscupam usi, verovao ti ili ne ali jos uvek cujem 18Khz.![]()
PJ je napisao(la):Kako onda mozes da slusas diskove snimljene na tom LG16 kada on pravi puno gresaka pri.....ma nema veze
P.S.
Zar nije obrisan offtopic sa ovog foruma?![]()
Odlican rezac sa feleromRamOne je napisao(la):Ma bre ljudi Nec je odlican i player i rezac, jedina mu je "mana" sto ne radi overburn. Tako da za njega 90minuta cd-ovi ne vaze.
supernova je napisao(la):Jest' stvarno, NEC neće da mi odradi overburn test u Nero CD Speed-u, ali ga je zato odradio Samsung-ov 24x pisač koji mi je sinoć stigao na mini-test. Na SmartBuy 12x 800+ dao je rezultat od 96.35.33 tj. 848 MB !!!!!! Malo je reći da sam bio iznenađen.
mixa je napisao(la):One question.Cemu ce vam uopste overburn?
Da.BodyRemover je napisao(la):Da li se pri rezanju doticnih diskova mora ukljuciti overburn?
Bane® je napisao(la):A jel probao neko Teaca 24x na diskovima od 90 minuta...
supernova je napisao(la):Jest' stvarno, NEC neće da mi odradi overburn test u Nero CD Speed-u, ali ga je zato odradio Samsung-ov 24x pisač koji mi je sinoć stigao na mini-test. Na SmartBuy 12x 800+ dao je rezultat od 96.35.33 tj. 848 MB !!!!!! Malo je reći da sam bio iznenađen.
mixa je napisao(la):Kupis disk od 700mb i narezes toliko.Sta ce ti vise.Ako presnimavas diskove i oni su max. 700mb, a ako snimas divx smanjis malo komresiju i snimis na 700mb.Jos i ako overburn uradis,pitanje je da li ce raditi na drljavim cd-pleyerima.
i m novice je napisao(la):Overburn je dobra stvar kada ti ponekad zaskripi za par MB ali kazu da postoji mogucnost i da rezac upropastis???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari