Šta je novo?

8RDA+ - 2 problema

Majstor

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
620
1. Kada instaliram one drivere sa cd-a (nvidia - ethernet, zvucna...) instalira mi sve potrebne drivere, a nakon rucne instalacije drivera za graficku, windows pocinje da puca. novija verzija je nekih 18mb a pitanje je da li ce onda biti bolje.
2. Nekad vidi cd a nekad ne. Konkretno, kada me pita za neki dodatni driver ne vidi cd uopste sve dok ne pritisnem browse. U windows exploreru takodje najnormalnije funkcionise, dok nijednu igru ne mogu da startujem jer mi izbacuje gresku kao kad se ne instailra crack. O cemu se radi??

2400+, msi fx5600 vivo, 256 ram, win98se

Ala si mu pomogao 🙂
Pređi na XP i ne mlati se sa w98. Veruj mi, to je najbezbolnije rešenje, i ja sam isto uradio.

Pazi, ja imam istu plocu, nemam tih problema, pre jedno 6-7 meseci sam instalirao win98SE i nisam imao nikakvih problema sto se toga tice. Probaj da instaliras XP i neces imati problema, ti novi drv. ti nece nista pomoci, verovatno, jer ja iskreno nisam primetio nikakvu razliku, cak mi je nekada i prijavljivao neke silne greske kad pokusam da ih instaliram. Probaj sa win2k trebalo bi sve da ti radi bez ikakvih problema. Pozdrav :rtfm:

Zasto ne predjes na Win-XP sa takvom masinom? Verujem da tamo ne bi imao slicnih problema.
Pozdrav!

Treba preci na XP - ali verujem da me razumete - ovo me strasno nervira! Ako postoje driveri nForce za win98se sa instalacionog diska, zasto posle toga nakon instalacije bilo kog drivera za graficku (nvidia) windows pocinje da puca??
Preci cu na XP ali tek kad poteram ovo kako treba!
tvrdoglavi srbi 🙂

Nazad
Vrh Dno