Šta je novo?

8800gtx

Yuna22

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2006
Poena
304
Ovako,iz vase perspektive da li vredi menjati XFX 8800GTX za neku jacu trenutno??Ne mislim samo zbog jedne igre na suludim rezolucijama,vec ono,za igranje na 22 incha!?eto..toliko samo:)
Iskustva clanova su mi takodje bitna:)

Poslednja izmena:
Ako poredis koliko se greje i trosi struje + podrska za nove HD formate isao bih na 4850 ili 4870.

Pa tako sam i ja mislio 4870 da upakujem:)Al videcu jos iskustva drugih..

Iskreno ja bih jos gulio taj 8800gtx pa mislim sta ti pa lose radi (secka) jedino Crysis realno a i njega mozes da igras u nekoj nizoj rezoluciji u fullu.

ne ni slucajno to sam i ja mislio dok nisam probao 4850 ama bas nikakvu razliku nisam primetio.mozda 4870 ali ipak mislim da ne vredi ta razlika koju ces morati da dodas.jedino ako nekog ne ogulis pa ta razlika bude pristojna-mala-

inace ja imam 8800gts 512 i necu je menjati do neceg opipljivog boljeg

pozz........

Stvarno ne vidim zasto bi menjao. Jedino ako ti se bas menja. Realno, sta ti koci?

Ja ne bih menjao. Meni recimo na 1280x1024 sve igre rade u fullu sa 8800gts 320 koju sam kupio u oktobru prosle godine. (naravno tu se ne podrazumeva crysis ubogi)

Ovako,iz vase perspektive da li vredi menjati XFX 8800GTX za neku jacu trenutno??Ne mislim samo zbog jedne igre na suludim rezolucijama,vec ono,za igranje na 22 incha!?eto..toliko samo:)
Iskustva clanova su mi takodje bitna:)

NE

Nemas potrebe da menjas radice ta jos dosta, taman dok se ne pojavi nesto bas vredno tamo negde na prolece

Ako poredis koliko se greje i trosi struje + podrska za nove HD formate isao bih na 4850 ili 4870.

ovo sa potrosnjom i grejanjem je jedini razlog za menjanje
posebno ako ti ne znaci" + podrska za nove HD formate "

ako nadjes ok ponudu menjaj..verovatno ce samo kolicina struje koja se ustedi za godinu dana da bude dovoljan razlog:D

Nazad
Vrh Dno