Šta je novo?

8800gts vs 8800gt

JohnSmith

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2008
Poena
319
Za koliko je 8800gt bolja od gts i u cemu se ogleda taj boljitak?
Video sam negde da gts moze da se klokuje da radi kao 9800gtx. Da li to moze i 8800gt?

GTS 512 je bolji od GT a GT je bolji od GTS320 i 640 :wave:

Znaci tako, ali koliko je bolji gts512 i da li se isplati uzimati?

JAko je mala razlika izmedju gt i gts512. GTs512 jedino ima dosta hvalitetnije hladjenje!!!

Ja imam kvalitetno hladjenje na GT, iChill u pitanju.
Ipak, GTS moze na vec klokove da ide, i ako se ne varam ima vise shadera (128 vs. 112), tako da je bolja kupovina, ali samo ako je razlika u ceni izmedju ovde dve maximalno 20e (npr 110e vs. 90e). U tom slucaju bih isao na GTS 512MB, ako je razlika u ceni veca, ne isplati se 😉.

Sta sa njim 🙂 ?
Nista posebno, nema neko hladjenje ekstra dobro, oc taktovi opet zavise od primerka.

Ganjaj polovne (jos u garanciji) GT ili GTS ovde na forumu, to ti je moj savet 😉.

Poslednja izmena:
eno imas jednu asus 8800gt za 90e u garanciji sa glaciator kulerom,izvrsna kupovina za te pare 😉

Pa super je i ona sa zalmanom 1000 za iste pare!

107e po kursu prodavaca, koji je mislim 1e=100din, kad se cena prevede u realnu (tj. po prosecnom kursu 1e=95din), ispade 112e 🙂.
U pitanju je Gainward Bulk.

Bulk znaci ograniceno pakovanje, znaci dobija se graficka, kabl i disk, mada vise i ne treba. Treba obratiti paznju da je to non Golden Sample varijanta, te su joj oc taktovi limitirani, mada opet se moze zalomiti neki dobar primerak.

GTS 512MB za 112e i GT 512MB za 90e, mislim da su podjednako isplative 😛 🙂.

Poslednja izmena od urednika:
1eu=97(u praksi) od opreme ti netreba nista posebno mislim kupujes graficku a 6 diskova sa starim naslovima i sl nista nedoprinose.....a da GS ili ne neznam sad ali G92 512 jeste sve u svemu ja bih izabrao za taj novac xfx 4830 i vozdra 😀

To samo pise da je 107, a u stvari je najverovatnije nemaju, sto se veoma cesto desava!

Nazad
Vrh Dno