Šta je novo?

8800gt

Bas htedoh da priupitam gde se moze naci doticna, nego nesto ne vidim taj oglas na pc berzi ?

Za 150e teško da će biti, onog trena kad stigne ;)

eno u oglasima se prodaju 8800gt po 250 i 270e

Ne znam kako mozete da poredite web shop i Pakom (ili bilo koju drugu) maloprodaju.
Cak i da je 30e razlika u ovom slucaju (a nije) kada pogledas sve troskove vezano za preuzimanje i eventualnu reklamaciju i sigurnost kupovine, mislim da se ne isplati.
A ima tu jos dooosta stvari zasto je bolje kupiti u radnji nego u web shopu i mislim da svi znamo o cemu se tacno radi.

Da.... a u svetu svi zivi narucuju preko neta i niko se ni ne smara da ide u prodavnicu. Pa mozes i preko Pakoma, Eurolinka etc. da narucis online.

Ima li neko ideju gde bi mogla kod nas da se nadje "Asus EN8800GT TOP/G/HTDP/512M"? Ova na www.3records.co.yu je "obicna", a ne ta TOP varijanta. I da li neko ima iskustva sa kupovinom preko njih i kakva? Ako "nije za ovde" mozete i na PM da mi posaljete. :) Hvala!

Ja sam kupovao od "njega" a ne "njih" :D i nije bilo problema. Uzeo sam jednom graficku a jednom celu konfiguraciju. Sva roba je lepo zapakovana (mislim, fabricki neotpakovana, ali i sama posiljka je uvek ususkana da joj nista ne fali). Sve sto sam do sada narucio (vrednost oko 600 evra) nije bilo problematicno i nisam nikada reklamirao nista. Srecom. Jer da jesam morao bih da cekam mesec dana. Ali garancija postoji, doduse ne napismena, i mozes da se pozoves na nju u slucaju problema.

Ja sam se konkretno ipak odlucio za PIN jer sam za iste pare dobio bolju ponudu. Konkretno MSI OC model i brzi procesor uz bolji RAM... ali Zveki je ok i cesto kod njega ima da se nadje dosta toga sto na drugim mestima ili nema ili je skuplje...

Da.... a u svetu svi zivi narucuju preko neta i niko se ni ne smara da ide u prodavnicu. Pa mozes i preko Pakoma, Eurolinka etc. da narucis online.

jeste, ali u svetu kada rikne hardver ti odes u lokalnu expozituru te firme, a ne saljes Zvekiju da on salje u Madjarsku pa oni sve to da salju nazad.

@genius: ne postoji napismena garncija :zgran: super...ne bih ja od njega onda kupio ni platnenu podlogu za mis od ~30din...

ljudi ja sam porucio 2 komada XFX-a pa da ih tutnem u SLI i sad samo cekam kada ce da stignu, narudzbina iz Pakoma, kao bice u toku sledece nedelje pa videcemo

Da li je neko uspeo da locira gde se mogu kupiti MSI, XFX ili ASUS overclock-ovane verzije 8800GT?

evo jedan msi
ovde

Vrh Dno