Šta je novo?

8800gt

podvarak

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2006
Poena
345
Aj da ja otvorim temu kad nece niko drugi :) ... Posto vidim da se vec pojavila kod ex-yu komsija sa cenom od oko 250eur, pitanje je dana kad ce i kod nas. Svaki info je dobrodosao :)
:wave:

Navodno ce u Pakomu biti u toku sledece nedelje XFX a za nekih 20ak dana MSI u Pakomu i PiNu.

Gde ima, u Hrvatskoj? Daj link.

Pise na bencu u nekom od ona dva 8800GT topica pri vrhu. Ima na pcberzi leadtek extreme 8800gt za 220e (stize za 10 dana, rezervacija) :) ... uxx, pocinje polako
jerkoff.gif

SA PAKOM-ovog sajta:

Kada ce stici 8800gt 512mb i kolika ce otprilike biti cena, hvala.
ODGOVOR 31. oktobar 2007
Poštovani,

Očekujte prve modele za najkasnije 10-tak dana. Cene osnovnih modela biće oko 15.000 dinara.

Hvala na poverenju!

Odgovorio:

Vladimir Pešić, Pakom.com support

Uf bice ovo sjajna kupovina :)

... ako nas ne pale :)

Ja ne mogu da nadjem, ni link o kom pricas, ni leadtek na pcberzi.

Pa poslao sam ti na pm podatke sa pcberze (a mogao si i sam da searcujes recimo "8800gt" i prvi rezultat je taj, ovde imas podatke o ceni u hrvatskoj ... Ako ti i dalje nije jasno eo nacrtacemo, no frks!

Pa poslao sam ti na pm podatke sa pcberze (a mogao si i sam da searcujes recimo "8800gt" i prvi rezultat je taj, ovde imas podatke o ceni u hrvatskoj ... Ako ti i dalje nije jasno eo nacrtacemo, no frks!

Nikakav pm mi nije stigao od tebe a na pc berzi sam pretragom 8800gt dobio rezultate za 8800gts. Cak sam i preko google-a pretrazio sajt i nista. Ako mozes posalji mi taj pm sa leadtek px8800 gt extreme za 220 eura,

ocu i ja leadtek za 220e jos extreme

Cena za 512MB verziju ce biti 250 do 260 evra, a za 256MB oko 220 evra... Kod nas. Proverena informacija.

Pa dobro 250e i nije puno za priblizne perfomance jedne 8800gtx...

Da, na sajtu im pise negde 15,900, negde 19,800 a eo od jutros skocila cak na 20,999 ... cist bezobrazluk!

naravno da je bezobrazluk, jeste da ta kartica po performansama trenutno vredi toliko, ali nije stvar u tome nego u tome sto kartica kosta manje u drugim drzavama, npr. u hrvatskoj kosta manje a kod njih je pdv 20%!!!
nista, idemo u hr po karticu i jos dobijemo povrat poreza, tih 20%. :d:-devil-:

*** mi nismo u Hrvatskoj niti u njemackoj. Ja sam iz amerike dobio laptop koji je tamo placen 700 dolara, a ovdje vrijedi 1500e. Ne mozes to poredit.

Ma dobro, nek kosta i 300e samo da su prvi dan tu cenu stavili a ne ovako svaki dan povecavaju za 1000din ... bzvz stvarno

Ux meni xfx stize u cetvrtak (nazalost samo jedna:(), sad mi je javila ljubazna gospodjica iz Pakom-a ... kolicine su ogranicene zato navalite ako uopste i ima jos :)

Da, na sajtu im pise negde 15,900, negde 19,800 a eo od jutros skocila cak na 20,999 ... cist bezobrazluk!
Pa vole ljudi i profit i extraprofit...Mislim da ne bi trebala da kosta vise od 19,000..(a mozda sam i to preterao)
Potpuno se slazem..... cist bezobrazluk!:mad:

Poslednja izmena:
Pa vole ljudi i profit i extraprofit...Mislim da ne bi trebala da kosta vise od 19,000..(a mozda sam i to preterao)
Potpuno se slazem..... cist bezobrazluk!:mad:
Jos stavili na njihovoj naslovnoj na sajtu "akcija" za 8800GT cena 20999.00 din:D

Eno vam na PC berzi Leadtek Extreme za 245. Za 10 dana bice toga kolko hoces po 240 a mozda i desetak nize.

Vrh Dno