Šta je novo?

8800GT sreća [utisci, generalije]

Lol:wall::wall::wall: Ja sam se malo zeznuo ustvari malo vise i to za moje dobro_One temperature su bile kad fan na low skroz ufff kad se sad nisam slogirao.Stavio sam fan na 60% i ne prelazi 55-58c u COD4 i BF2 yessssss:banana::banana::banana:
Evo rez sada bato:smoke:

Prilozi

• 700-1800-2000.jpg
    700-1800-2000.jpg
    320.2 KB · Pregleda: 90
Temp prilično zavisi i od provetrenosti kućišta! Imam napred 12-icu, pozadi 9-ku i na stranici naspram kartice 9-ku! Inače sam naručio ovaj kuler za 1700 din!!!

Gde ima da se uzme jer mi deluje zanimljivo :) i koji fan-ovi moze da se nakache na njega ?

izes opremu, 'ocu graficku :p joj! kad je ovako vidim sve mi se cini da ce pasti 8800gt, mada me sad malo zbunjuje i 3870... videcu odnos cena/brzina pa ce nesto vec da zapadne....

Uh covece Accelero kuler, kada sam kupovao za sebe tog kulera nigde nije bilo u Srbiji, pa sam uzeo CM Z1 koji je sasvim dobar kuler, ali je ovaj odozgo dosta bolji, ako imas mesta u kucistu da mu nakalemis 12-cu.

Ja bih imao molbu za one koji se razumeju, DOBRO poznaju problem, da nam poredaju po kvalitetu proizvodjace za 8800GT, OC 8800GT i one 8800Gt bilo da su Oc ili ne koje imaju neki bolji hladnjak od onog "standardnog".
Da neko lepo napise TO je ODLICNO... to je vrlo dobro KUPUJ... !!!
To nije bas dobro, to ne valja... NE KUPUJ, BEZI OD TOG!!!
Kakve su neOC Leadtek GeForce 8800GT, ima ih po ceni od 240€?
Ko zna gde ce biti Asus-ovih i da li ce biti onih OC ASUS EN8800GT Glaciator?

Palit sonic ili obican palit sa onim plavim hladnjakom su najbolje grafe

ja bih najradije posedovao onog Asus-a. vrh karta...

Zasto FXGT, zbog cene/kvalitet odnosa ili...
Kakav je SVARNO kvalitet tom Palitu?
Ima li neko sliku kao taj Palit sonic izgleda?
Koliko je glasan vent na hladnjaku?

Zasto FXGT, zbog cene/kvalitet odnosa ili...
Kakav je SVARNO kvalitet tom Palitu?
Ima li neko sliku kao taj Palit sonic izgleda?
Koliko je glasan vent na hladnjaku?

evo citat sa benchmarka:
"Microsystems je predstavila svoje izdanje GeForce 8800 GT grafičke karte. Ova karta se na prvi pogled od ostatka sličnih uređaja razlikuje po specifičnom rashladnom sistemu, razvijenom od strane inženjera same kompanije Palit. Kompanija navodi da je novo rashladno rešenje znatno efikasnije od fabričkog, kao i da proizvodi daleko niži nivo buke. Navodi se podatak da kuler grafičke karte pod punim opterećenjem proizvodi nivo buke od oko 29.5 dB. Pored toga, urađene su i promene kada je u pitanju elektronika, te ova karta poseduje trofazno, umesto standardnog dvofaznog napajanja. Palit navodi da ovo pospešuje overkloking mogućnosti, ali i da snižava temperaturu uređaja. Karta podržava PCIe 2.0 standard, drugu generaciju Nvidia PureVideo HD engine-a, SLI, 256-bitni memorijski bus, DirectX 10 i poseduje 112 stream procesora."

mislim da ovo dovoljno govori

Ja toplo preporucujem Galaxy bruka se OC i temperature max 57c zavisi na koliko je fan namesten.Ako je namesten na 60% onda se malko cuje ali temp su na 53-57.Znaci nema potrebe za vecom brzinom fan-a.Crysis na mojoj mashini iz potpisa na medium plus AA4x. na 1280x1024 22-30 FPS.Ostale igre idu bruka:smoke::smoke::smoke:

Thierry Henry je napisao(la):
Crysis na mojoj mashini iz potpisa na medium plus AA4x. na 1280x1024 22-30 FPS.Ostale igre idu bruka:smoke::smoke::smoke:

Mislim da ti je bolja varijanta da rezoluciju stavis na 1440x900, iskljucis AA (predpostavljam da si ukljucio 4xAA zato sto ne igras u nativnoj rezoluciji koja je za tvoj monitor 1680x1050 ako se ne varam) i detalje stavis na High.

E Twister da naravno da sam stavio na 1280 x 1024 sa AA4x jer ne igram na nativnoj 1680x1050.Probacu 1440x900 bez AA4 da vidim koja je razlika.

Uzeo sam Asus 8800GT i kad gledam HD filmove sa CyberLink.H264.Decoder.v1.7.0.2203 isto je procesorsko zauzece kao i sa starom karticom koja nema podrsku za HD , pa me zanima gde moze da se skine Pure Video HD. Na nVidia sajtu je samo Pure Video iz 2006 god. ponudzen za download.

E Twister da naravno da sam stavio na 1280 x 1024 sa AA4x jer ne igram na nativnoj 1680x1050.Probacu 1440x900 bez AA4 da vidim koja je razlika.

1440x900 je (malo) manje zahtevna rezolucija od 1280x1024 zato sto ima manji broj piksela. Najbolje probaj onako kako sam ti napisao u predhodnom post-u (1440x900, bez AA i detalji na High), pa vidi da li ti odgovaraju takva podesavanja. Pozdrav.

Twister: Hvala na savetu probacu to veceras,sad gledam ovu glupu Zvezdu ne znaju nista u pm:d

Asco a sto ne uzmes lepo Blaze HDTV i gledas preko njega? Po meni najjaci program mnogo bolji nego PowerDVD ona kao extra verzija.Ja gledam preko njega i mogu ti reci da na mom ViewSonic-u 22" je slika perfektna.

Twister: Hvala na savetu probacu to veceras,sad gledam ovu glupu Zvezdu ne znaju nista u pm:d

Asco a sto ne uzmes lepo Blaze HDTV i gledas preko njega? Po meni najjaci program mnogo bolji nego PowerDVD ona kao extra verzija.Ja gledam preko njega i mogu ti reci da na mom ViewSonic-u 22" je slika perfektna.

Gledam sathd kanale, preko ALT-DVB i treba mi decoder, a ne program za gledanje. Zato i kazem codec.
Ali zbor zauzeca procesa hteo bi da probam Pure video 2 , sa ovim codecima je isto zauzece kao i sa karticom koja nema hd podrsku. da decodira.

BlazeDTV 2.5 ne mogu da koristim zbog liste kanala, dekodiranja kanala i td. :)

Poslednja izmena:

skrecem temu, ali kako mozes da biras 1440x900, posto ja tu rezoluciju nisam video ni u jednoj igri (DIRT, Bioshock, Airborne...) osim native 1680x1050, mada nisam igrao jos Krizu.
U drajverima sam pokusao da stavim custom rezoluciju ali kada stavim test kaze "custom mode test failed".

Poslednja izmena:
Nece ni da cuje na sve HIGH cak i na 1024x768 pocne da brljavi posle 5 minuta ***.To je zbog CPU-a koji je ocaj ali dobro na medium ide strava tako da kad dodje C2D onda ce biti daleko bolje.

Asco:Izvinjavam se nisam dobro protumacio tvoje pitanje.:wall:

Pazario GainWard Bliss 8800GT 512MB - referentni dizajn
Veoma sam zadovoljan
GPU 700Mhz Memory 2100Mhz
Posle intenzivnog zamaranja temeperatura nije prelazila 78 stepeni sa 60% fan power
Super mi je :) Ziveli!!

Poslednja izmena:
VUGLA !

Probaj ovo:eek:tidji u menage custom resolution-create-advanced-timing standard prebaci sa auto na manual , nakon toga namesti u gornjem delu(horizontal i vertical desktop pixel) prozora rez koju hoces, proveri samo da li je i u poljima u donjem delu prozora (active horiz pix) zadata rezolucija i idi na test. Isti sam problem imao , posle ovoga je reshen. Pozdrav

Poslednja izmena:
Pazario GainWard Bliss 8800GT 512MB - referentni dizajn
Veoma sam zadovoljan
GPU 700Mhz Memory 2100Mhz
Posle intenzivnog zamaranja temeperatura nije prelazila 78 stepeni sa 60% fan power
Super mi je :) Ziveli!!

a koju si frekvenciju stavio za shadere?

@nsAce

u rivatuner-u su mi vrednosti za core i shader ulinkovani... mislim da je 1750Mhz...mozda gresim jer sam na poslu trenutno.

Vrh Dno