Šta je novo?

8800GT sreća [utisci, generalije]

Moderu zasto je moj post izbrisan ne razumem?:mad::mad::mad:
Zato sto sam naveo koliko kosta u Canadi i kolika je taxa? WTFFF???:whip::whip::whip:

Zna li neko kada ce izaci Gainward 8800GT golden sample?
Ona je na default clocku ,core:675 mem:1675/2000Mhz
:vomit:

Prilozi

• Gainward_GeForce_8800_GT_nfm_02.jpg
    Gainward_GeForce_8800_GT_nfm_02.jpg
    118.3 KB · Pregleda: 398
playerPA je napisao(la):
Ajde lepo opet pogledaj test i obrati malo vise paznje na GTS karticu koja je testirana:whip: Primetices da je u pitanju varijanta karte sa 112SP za razliku od "obicnog" GTS koji ima 96SP. :smash:

Nema sumnje da je 8800GT odlicna karta, ali jednostavno ko ima 8800GTS sa 640 mega i jos koja se fino OC moze slobodno da saceka 9xxx seriju kartica jer razlike nisu tolike koliko pokazuju razni review-i. Nigde jos naisao ni na jedan gde su direktno uporedili 8800GT sa 8800GTS 640 OC (650/1500/2000Mhz) :wave:
Auuuuuuu *** pa ja sam najbitniji detalj prevideo :wall: Bruka :S:
Hoce to kad postujem u 4 ujutru... Sad mi vec sve ima logike ;)

Kad ih kupite, pod obavezno,ako se zanimate clockovanjem, kupite aftermarket cooler... (Ovo vazhi za one karte koje imaju referentni hladnjak.)

A sto ne cekate Gainwarda 8800GT klokovanu ste videli kakav ima besan kuler?
MSI 8800GT je izasao klokovan ali isti je hladnjak prema tome ja sam za Gainward golden sample.

Zato sto cekam vec dve nedelje i odlazem sa kupovinom konfiguracije zbog ove prokletinje... :wall:

Zato sto cekam vec dve nedelje i odlazem sa kupovinom konfiguracije zbog ove prokletinje... :wall:

Nisi jedini :)
I ja isto cekam da vidim kako ce situacija da se razvije, pa tek onda cu da pazarim. Ali sve mi se chini da mogu ovako sledecih 10god. Dok se ovo chudo pojavi u dovoljnoj kolichini i relativno "prihvatljivoj" ceni izacice novi radeoni, pa nakon toga serija 9xxx itd... :trust:

Poslednja izmena:
Ova tema bi trebala da se zove Oficijalni 8800GT topik, a ne 8800 GT sreća:D lol

Nisi jedini :)
Dok se ovo chudo pojavi u dovoljnoj kolichini i relativno "prihvatljivoj" ceni izacice novi radeoni, pa nakon toga serija 9xxx itd... :trust:

E bash to,strpi se josh malo.Svi se nadamo da ce se tada cene realno pozicionirati,a i taj XFX sto imas nije tako losh.

E bash to,strpi se josh malo.Svi se nadamo da ce se tada cene realno pozicionirati,a i taj XFX sto imas nije tako losh.

Nisam rekao da je losh, ali ako radeoni budu napravili pometnju po Nvidijinim redovima (tjs ako im cene stvarno budu tako niske a performanse bar priblizne nv) onda mislim da ce biti FINOG spustanja ovih prenaduvanih nv cena.
Sa druge strane ukoliko se novi radeonchitji (sad im i tepam :S:) pokazu dobro, mozda se odlucim za neku kombinaciju "unakrsne paljbe" :-devil-:

Sa druge strane ukoliko se novi radeonchitji (sad im i tepam :S:) pokazu dobro, mozda se odlucim za neku kombinaciju "unakrsne paljbe" :-devil-:
Znas kako kazu,"dva losha ubise Milosa"(nije ATI losh ,ne skacite odmah:D).I da ti jos stv kaze ,sasredjenom paljbom vise strelaca neprijadeljski ciljevi se uspesno neutralishu na daljinama do 800m!:D

Prodao sam moju grafičicu danas bez obzira što je nedelja. Nadam se da će sutra imati na stanju u Novi XFX Alpha Dog edition za 19950. Ako je ne bude bilo bice fucked up!

EDIT: Upravo sada mi je Maximuss#27 posalo ovaj link http://www.tech-industry.com/print.php?mode=news&id=2749 kad stiže kod nas ovo čudo? Osetno je jeftinije...

Poslednja izmena:
Znaci ti uzimas sutra a i ja narucujem celu konfiguraciju sutra kod njih... *** ako mi ni ovo ne uspe i prodaju ili su prodali sve komade pre nego im ja platim, onda stvarno da odem i lepo da se obesim za jajca i da placem od muke...

Poslednja izmena:
A sto ne cekate Gainwarda 8800GT klokovanu ste videli kakav ima besan kuler?
MSI 8800GT je izasao klokovan ali isti je hladnjak prema tome ja sam za Gainward golden sample.

Ako je kuler referentnog dizajna, kao sto jeste, Gainward nema nista bolji kuler nego MSI.

pa nije def kuler, pogledaj sliku sa pocetka stranice.
edit: fali ti jedno "s" u potpisu ;)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
K'o sto CAR-u u potpisu stoji "Warranty void when bought". :smoke:

Ne, nego ako nije uspeo da sacuva mali beli samolepivi papiric sto ga u poslednje vreme mnoge firme stavljaju sa zadnje strane i spaja hladnjak i plocu.
Onako je iseckan da bi sto lakse se pocepo a onda garancija bez njega ne vredi ...

@Hektor

Šta misliš o ovome.
Kupio si ovu karticu. Ona ima 3 godine garancije. Posle 2 godine i 10meseci ona ti crkne. Nikad je nisi OC (mada ovo nema veze, ali aj da se kaže).
Da li će ti uvažiti reklamaciju??

sto ne bi uvazili garanciju?

Nazad
Vrh Dno