Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Pa sto si ti onda uzeo Sonic-a? :p
Nije za mene :)
A i ja nikada nisam jurio best buy hardware... jer da jesam, sada bih imao mnogo vise para u dzepu! :D

A prvobitan razlog je bio taj sto se uz Sonica dobija(o) onaj bolji cooler... sad valjda takav isti ide i na klasicnom Palit-u, jel' tako?

Palit ima dve verzije obicne 8800gt, sa tim Sonikoidnim coolerom i sa referentnim.

U Eurolinku je bila verzija sa Sonic coolerom.

Poslednja izmena:
evo sad inno3d od 512mb je jeftiniji od palita u istoj firmi :) sta je best buy? po vujakliji :p

I ja volim tihe a jake računare. Naravno da to nije teško uraditi za office mašinu( može sve pasivno, ima kod nas da se kupi) ali kad je game u pitanju tu ipak mora aktivno. Samo da je što tiše. Prvi korak sam učinio kupivši Corsair 520W, od njega nisam čuo tiše napajanje, jedino Antec Phantom ali je skup ubi bože. Potpuno mi je pasivna ploča a grafička je ipak dosta tiha u 2D a u 3D se ipak čuje ali ne iritira mnogo i u odnosu na druge u klasi je dosta tiša. Gledam sad ovu novu Gigabyte GV-NX88T512HP rev.1 mislim da bolje hladi od starije verzije. Što se CPU tiče tu je najbolji Termalright 120 extreme sa nekom tihom noctuom od 92 mm mislim da tiše na domaćem tržištu ne postoji. Naravno sve on the air, vodena su u drugoj priči. Nego, ima li neko od ove dve kartice i kakva su mu iskustva?

Prilozi

• Gigabyte GV-NX88T512HP rev.1.jpg
    Gigabyte GV-NX88T512HP rev.1.jpg
    46.9 KB · Pregleda: 75
  • Gigabyte GV-NX88T512HP.jpg
    Gigabyte GV-NX88T512HP.jpg
    45.4 KB · Pregleda: 69
Jedno pitanjce,da li se josh provlace 8800GT modeli sa prvobitnim tipom referentnog hladjenja ili su sada svi sa povecanim ventilatorima?Pitam jer bi mi najvise odgovarala karta koja zauzima jedan slot a i Omnik rece da "novi" ref. kuler lepo odradjuje posao.

U poslednje vreme nisam video ni jedan model sa refernetnim kulerom koji je inace promenjen sa 65mm na 75mm (fan size) i sad ok zavrsava poso.

Koliko je bucna eVga 8800GTS 320MB- da li iko zna ?

poz
Mirko
Kao vlasnik pomenute eVGA-e (koju cu da prodajem, stoga - ako ti treba, baci PM! :d), mogu da kazem da je izuzetno tiha karta... onaj cooler je stvarno fantastican. A opet, karta se klokuje u PM. (al' ne Private Messages :D)

@off
sta tek reci za plocu i cenu :zgran:
stvarno preko benca moze da se dodje do super hw-a super povoljno :smoke:

Poslednja izmena:
@off
sta tek reci za plocu i cenu :zgran:
stvarno preko benca moze da se dodje do super hw-a super povoljno :smoke:

yes yes samo ne znam sta bi reko proizvodjac da zna da se njihovi probni primerci prodaju ko alva. Koliko znam oni se probaju testiraju klokuju uzme im se dusa pa u dzubre:) ovako ce neko kad se posle sest meseci ipak ispostavi neka greskica da kune okolo firmu i 1 gb memorije i malu cenu:)

yes yes samo ne znam sta bi reko proizvodjac da zna da se njihovi probni primerci prodaju ko alva. Koliko znam oni se probaju testiraju klokuju uzme im se dusa pa u dzubre:) ovako ce neko kad se posle sest meseci ipak ispostavi neka greskica da kune okolo firmu i 1 gb memorije i malu cenu:)

Ma kakve veze ima klokovanje i testiranjem sa vijekom trajanja karte ili bilo koje druge komponente!!? To uglavnom nikada ne crkava i nema veze sa time koliko je dugo radila klokovana (pa makar bili budzeni i nekakvih suludi naponi) , a ako si baksuz, onda si baksuz (a cijena proizvoda na koji se ne daje garancija je svakako niza, pa u cemu je problem?...kupi skuplji sa garancijom! ).

Ma kakve veze ima klokovanje i testiranjem sa vijekom trajanja karte ili bilo koje druge komponente!!? To uglavnom nikada ne crkava i nema veze sa time koliko je dugo radila klokovana (pa makar bili budzeni i nekakvih suludi naponi) , a ako si baksuz, onda si baksuz (a cijena proizvoda na koji se ne daje garancija je svakako niza, pa u cemu je problem?...kupi skuplji sa garancijom! ).
ocigledno nisi shvatio sta sam hteo da kazem tako da necu ni da odgovaram. stavio sam smileje u post tako da sam sve stavio u saljiv kontekst, ali ovo je zemlja srbija:(

Video sam taj oglas, i prosto mi je bilo neverovatno, e sada ma koliko bila ona ponuda primamljiva, dve stvari su bitne, a) da li u tom trenutku imas para? b) Sta ako ipak rikne neka od tih kartica, garancija je zlatna u danasnje vreme?

Poslednja izmena:
Lazo, pravi si detektiv! :)

Ovo govori o tome da se ovaj tip bas ne razume u cene hardvera, prvo su mu cene bile vasionske, a zatim on je ove tri kartice sada mogao 'ladno da proda i za po 160€, sto mu je plus 30€ u ukupnoj sumi, bice da ovo nisu bile test kartice, kako neko rece odozgo :D

ne znam da li ovo ovde pripada ... ali u
Imtel PC Mega Store: 8800GT Asus ~ 10500,00 :zgran: ...
jeste sa 256MB ali ... 120 i kusur eura b'ateeeeee

Jel ima negde neka ViVo, ne bitno GT / GTS / koliko RAM-a?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno