Šta je novo?

8800GT(S) vs 9600GT vs 9800GT(S,X) ... ili

rootxd

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2007
Poena
319
Pozdrav, ljudi
Mi kad kazhem Mi mislim na one koji poseduju kartu 8800GT(S) ili 9600GT jel' vi mislite da smo dobro ili loše prošli? Ajd' ovako, možda ova tema bude od koristi i ako je admin sličnu temu bio brisao, da li trebamo polako prodavati iste karte ili ćemo se "mozda radovati"? :crash:

http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_9800_GX2/
Gledajuci ovaj test Mi koji posedujemo 88GT(S) 96GT mozemo se slobodno radovati da nase karte mogu josh "neko duze vreme terati u visokoj rezoluciji bez problema".
Nadam se da nismo poranili sa kupovinom 8 generacije kartica, a 9600GT smatram isto 8-smom generacijom u "ovom slucaju". :banana:

Pa udrite... ali pazite bez, zaljenja, plakanja, nerviranja i sl. tome. :wave:

Poslednja izmena od urednika:
Ne, neozbiljno je reci da ga GTX+ shije ;).
Moze se reci da su 4850 i 9800GTX+ rame uz rame, a ako obratimo paznju da postoji vise "zelenih" igara, onda se bez problema moze reci da je 4850 brza kartica, ali nema gde to da pokaze :d :p.

Realno, obe karte su dobre, brze i jeftine :smoke: (dual slot ~ 150-160e).

Ja se vise sa atijem ne kacim, ozbiljno

Ovo mi je malo sumnjivo, u gigatronu, cena 16000din(tacnije 15k i nesto), a i u infou pise, klok 745mhz...jel su to pravi podaci, i jel je realna cena?

GAINWARD VGA - PCIE - BP9800GTX+-512-TV-DDT

shto ne bi bili ? moj xfx je na def. 765mhz ? ali gainward uvek malo "preplatish".. korisnik AYS ima par komada istih vezao ih u SLI pa mozhesh njega da pitash za detalje...

shto se cena tiche, podvlachim apsolutno nishta nije sigurno ni skupo ni jeftino - uzhasno je konfuzno.

kada se stabilizuje evro [ ako se to ikada bude desilo ] onda cjemo mocji da "rachunamo" ovako svaki dan te manje te vishe te akcija koja je bila skuplja od cene do pre mesec dana i ti fazoni...

shto se tiche toga da ga shije. pa dobro malo i ja da bacim zhishku :d ne shije ali sam se toliko grafikona i pricha po kuloarima naslushao da generalno shto reche Zdravko "vishe je zelenih igara" pa tu dobijash neshto malo bolji framerate. Opet zavisi i od procesora koji imash jer to mi je uvek bilo najsmeshnije kod svih tih testova. Niko ne testira na mainstream-u nego na nekim ludilima ovo ono i kada dodjesh gajbi sa svojim parchetom hw-a razocharash se jer "nije to TO" a ne smesh brate da priznash da si toga svestan taman sve izgorelo u kucjishtu.

Ne shije je ali ako se vecj razmishljash i ne gotivish "one", to ti je jedini logichan korak.
Uporedjivanja sa proshlim modelima ne znam koliko je vazhna ali vidim da se vishe kod nVidia-e osvrcju na 88** nego shto neko kod novih atija se osvrcje na 38**

:wave:

Poslednja izmena:
A stari clan, iz 2009-e... nije neki koji se juce registrovao.

Mozda je pak zaista bilo bitno podeliti taj info sa drugima.

Nazad
Vrh Dno