Šta je novo?

8800GT Extreme Problem

Ch@ne

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
304
Naime kad pokrenem bilo koju igricu i igram par minuta...odjednom pocne strasno da koci i zbaci mi poruku low power,to se desava i kad dodirnem sestopinski dodatak sto ide u nju.Ista takva graficka od drugara radi extra u mom kompu.Moze li se nekako zameniti taj sestopinac na njoj..ili sta god vec?Hvala unapred!

Nema dobar kontakt ili na kartici ili iz napajanja. Ubodi drugi sestopinac pa probaj. Ako se desava isto onda samo prelemi kontakte na ploci kartice i trebalo bi da radi.
P.S. ako imas garanciju reklamiraj je.

Hvala druze,vec sam probao sa drugim sestopincem jedino jos da vidim to sa lemovima.Mislis da samo odlemim i zalemim ponovo?

Ne, mislio je jos prostije. Samo "ugrejes" lemilicom lemove dok se kalaj ne rastopi. Onda dobije novi oblik, "udje" di treba i to je to. Resio si se "hladnih lemova". I nemoj da duvas da se brze ohladi, samo ce:)

Lemilica bi trebalo da bude do 25W, koliko sam ja ucio sto se tice elektronike.
Verovatno i sa jacim nije problem, ali ako imas izbor...

Lemilica do 25W bi bilo idealna da ne przi lemove pa polako sa lema na lem samo da se lepo zagreje svaki.

Nista ljudi :( zagrejao sam sve lepo ako sto ste rekli kod sestopinca svih 6 lemova ali dzaba opet isto.Hvala u svakom slucaju!

Jesi li pokusao da malo ocistis kontakte na samoj kartici,na peg slotu?Majicom,carapom(cistom),gumicom.;)
Kako se tvoja kartica ponasa u drugarovom kompu?

Za čišćenje kontakta je odlična stvar i ZIPO benzin (za upaljače) kao i medicinski benzin (nabavljivo u apotekama). Čista bela krpica i trljaš sve dok više ne crni krpa.

To je previše brižno da radiš u tvom slučaju. Dovoljna je gumica, nego možda ti zatreba u životu :)

Da li si rastopio lemove ili si ih samo zagrejao? Potrebno ih je rastopiti kako bi otklonio hladan lem.

E ovako probao sve,znaci sve i nije upalilo.I na kraju sam je zamotao u foliju(ma koliko god ludo zvucalo) i stavio je u rernu na 200C 8 minuta......Ohladio je stavio pastu na procesor i da kucnem u drvo nepravi vise taj problem.znaci hladni lemovi samo ko zna koji je zezao na njoj(ima ih dosta) Hvala svima jos jednonm...:)!!!

Nazad
Vrh Dno