Šta je novo?

8800 Ultra?

PCBeast

OC Guru
Učlanjen(a)
30.11.2006
Poena
585
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Koju Ultru od ovih navedenih bi vi uzeli.Ovo je popis proizvodjaca koji su aktuelni u Americi.

BFG Tech BFGE88768UWCE GeForce 8800Ultra
MSI NX8800Ultra-T2D768E-HD-OC GeForce 8800Ultra
PNY VCG8800UXPB GeForce 8800Ultra
Leadtek WinFast PX8800 ULTRA GeForce 8800Ultra
EVGA 768-P2-N881-AR GeForce 8800Ultra
Leadtek PX8800 Ultra Leviathan GeForce 8800Ultra
XFX PVT80USHE9 GeForce 8800Ultra

Mozda ovu MSI fabricki kloknutu ili EVGA ili ovog Leadtek-a sa vodenim hladjenjem???Leadtek ima najvisi clock a posle MSI pa EVGA.Sta je najbolji izbor?

Poslednja izmena:
sa GTX na ultru?🙂 nije isplativo,ako je za tebe,a ako nije:

pa pretpostavljam da je XFX najjeftiniji, ako ti je to prvi kriterijum(a ko uzima ultru-verovano nije)

u svakom slucaja ako imas na neki od njih garanciju u zemlji onda tu, a ako ne(a rekao bih da ne uzimas ovde)onda MSI ili Leadtek

Poslednja izmena:
sa GTX na ultru?🙂 nije isplativo,ako je za tebe,a ako nije:

pa pretpostavljam da je XFX najjeftiniji, ako ti je to prvi kriterijum(a ko uzima ultru-verovano nije)

u svakom slucaja ako imas na neki od njih garanciju u zemlji onda tu, a ako ne(a rekao bih da ne uzimas ovde)onda MSI ili Leadtek

Vec sam naveo da su grafe iz Amerike,cena je nekih 600$ sto bi kod nas bilo 450eur.Ne vidim zasto nije isplatljivo?Jedino ako tipujes na seriju 9 koju treba da izbace.Ali pitanje je koliko ce ona tek da kosta obzirom da su navelu da ce 9800GTX biti duplo jaci od 8800GTX-a pa ti sad vidi.Opet ko ce verovati nVidiji,nikad nije 100% tacno sve sto se prica.Pozz.

Ja bih uzeo ovu Leadtek sa vodenim hladjenjem, iako leadtek nesto ne gotivim, voda je voda :smoke:

Ja bih uzeo bilo koju🙂,mozhda chak 2X GTS 320 za te pare😀

Jel moramo svaki put kada neko pita koju high end kartu da kupim Nedjo i ja da objašnjavamo da su nam čak i predstavnici ATI-ja i NVIDIA-e rekli da partneri ne prave karte najviše klase, već samo lepe stikere i pakuju ih? Kupi bilo koju, osim ako nećeš neko overklokovano ili varijantu sa vodenim hlađenjem...

Nazad
Vrh Dno