Šta je novo?

8800 GTX kicks the bucket...?

...jeste malo cudno... ja sam mislio da su tu negde sa kvalitetom ... bas sam hteo da uzmem corsair TX 650W, ali izgleda da cu ipak odvojiti malo vise kinte za jaci OCZ od ovog mog SXS...

e pa ja debelo razmisljam da cu uzeti umesto ovoga chieftec 650W modularno...jer ni sam nemogu da verujem da na taj ocz skoro nista nisam cuo...

Ako neko ima istu karticu, znaci eVGA ACS3 8800gtx, da se dogovorimo da mi posalje pa da vidim dali je situacija ista ili...

ovu bi rerna popravila samo tako...

greška u kucanju, trebalo je da piše "ove", ovi problemi se rešavaju rerna metodom (frljokneš grafu u rernu na 200C na 6-7 minuta i proradi)

Mrtav sam ozbiljan, procesljaj malo po forumu, ja sam tako oziveo ortakovu 8800gts 320 koja je brljala...

Te famozne EVGA sam prvi put video na limundu, i to je lik prodavao jedno 3-4 ispravne i jedno 10-ak neispravnih onako na gomili...e tih 10-ak mi je bio dovoljan znak da tu nesto nije u redu. Jedan ortak je bas kupio 2 takve (8800 gt i gs) i to za 60e zajedno, gt je crkla posle nedelju dana-otisla memorija, dok se gs jos uvek "vrti". Iskreno, da su one dobre ne bi se neko otarasio njih i to jos u tolikom broju.

ove odavde su upravo sa limunda....i ja svoju desnu ruku dajem da je ovo proba uvaljivanja od pomenutog korisnika samo tako....duze vreme pratim problematiku prodavci/preprodavci i to je to...mogu da dokumentujem sa >>100 postova sa drugog foruma o cemu se tu radi..ali uzalud je...jer neki misle da i ako se pare vrate...resen problem...
a posle nedeju dana ..puj pike ne vazi..jer je garancija 24h...
po cenu da popijem BAN ili ne znam sta vec...JAVNO iznosim da je pomenuti uvaljivac !!!

Ne tako kako je, logicno je da moras prvo skinuti cooler. Ta temperatura istopi lemove te nakon hladjenja budu ko' novi (ako je problem uopste bio do toga).

Ne tako kako je, logicno je da moras prvo skinuti cooler. Ta temperatura istopi lemove te nakon hladjenja budu ko' novi (ako je problem uopste bio do toga).

Sta moze da se desi u najgorem slucaju? Jer da kucnem kartica ovako radi, tera i igrice samo zbog njega pista napajanje..a pista i kartica takodje...

skine se SVE sa kartice (limčić, hlađenje, nalepnice, pasta, bukvalno samo gola kartica da ostane) i onda u pleh da se osloni na 4 loptice od aluminijumske folije i u rernu (prethodno zagrejanu na 200C)

ja sam ovde čuo za rerna metodu, a ovaj sa našeg foruma je popravio grafiku uspešno

Ja sam to video ovde

http://www.neoseeker.com/forums/8/t1416555-frying-my-8800gts-in-good-way/

Ali nist emi rekli dali sada mogu da napravim stetu na akrticu?ipak radi i u 3d i u 2d...:trust:

pa ako radi, nemoj da je pečeš...

Ja sam to video ovde

http://www.neoseeker.com/forums/8/t1416555-frying-my-8800gts-in-good-way/

Ali nist emi rekli dali sada mogu da napravim stetu na akrticu?ipak radi i u 3d i u 2d...:trust:

Posto u vecini slucajeva piskav zvuk iz nekog od uredjaja, daje obicno zavojnica, mislim da bi bilo bolje da je zalijes sa necim (mislim na zavojnicu), nego da rasturas grafiku komlet i peces je u rerni kao pile, to je resenje u slucaju da je GPU ili memorija problem, ali u tvom slucaju grafika radi kao sto si rekao, tako da ne vidim razlog da se przi ili pece.

Posto u vecini slucajeva piskav zvuk iz nekog od uredjaja, daje obicno zavojnica, mislim da bi bilo bolje da je zalijes sa necim (mislim na zavojnicu), nego da rasturas grafiku komlet i peces je u rerni kao pile, to je resenje u slucaju da je GPU ili memorija problem, ali u tvom slucaju grafika radi kao sto si rekao, tako da ne vidim razlog da se przi ili pece.

+1. Glas razuma :)

Prvo zalij vinom/pivom pile, pa ga onda peci :d.

Ako zavojnice piste, jasno, treba da se zaliju.

Srbija je bre ovo, samo bi se nesto peklo i rostiljalo! 'E izvint'e chiko, a sta da radim sa mrtvim kucnim ljubimcem?; 'U rernu meti decko'. Znate mene boli glava... 'stavi dve kile mesa na rostilj ili jos bolje nabodi razanj, pa chekaj da se odfurnja na tihoj i sve ce biti ok'...Valjda tome jos treba pridodati loodilo 1.maja, da bi se sve uklapilo u u sliku trenutne eskalacija ucestanosti pomenutih izraza na forumu...

Ako ti netreba ovo poslaji meni. AKO NEKO IMA NEISPRAVAN 8800GTX EVGA, neka psoalji meni. Ili ako se tkao ponasa, a mozete da se odvojite od njega za neki kes..

ps:eek:vo nije reklama, nego cisto hocu da vidim dali situacija ista i sa drugom karticom, jer sam rekao da sa ocz napajanjem radio OK....

Poslednja izmena:
Ja pretpostavljam da su sve te EVGA kartice sa limunda prelemljavane pa kome se ubode ok primerak ubolo se. Inace znam i za jos jednu turu od 10 kartica ali iz nje su izasle samo 2 ispravne pa sad ko ubode ostatak, nek mu je sa srecom.

cekaj bre....zar ovo ne zasluzuje da se nadje u temi ispale...da bar znamo od koga si kupio...mada ja znam:) al za ostale:)

ove odavde su upravo sa limunda....i ja svoju desnu ruku dajem da je ovo proba uvaljivanja od pomenutog korisnika samo tako....duze vreme pratim problematiku prodavci/preprodavci i to je to...mogu da dokumentujem sa >>100 postova sa drugog foruma o cemu se tu radi..ali uzalud je...jer neki misle da i ako se pare vrate...resen problem...
a posle nedeju dana ..puj pike ne vazi..jer je garancija 24h...
po cenu da popijem BAN ili ne znam sta vec...JAVNO iznosim da je pomenuti uvaljivac !!!

FYI
nema potrebe za stavljanje teme u "ispale", zato shto je i moja uzeta od istog choveka bojanh koji mi vracha pare... (sad vech vratio)
u suprotnom bi trebalo, ali poshto se chovek maximalno posvetio problemu (sam me je kontaktirao i rekao mi da je istestiram do maxa), nema potrebe da duzhimo dalje...
tebi druzhe sve najbolje tim stavom i ponashanjem...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno