- Kolika bi bila realna doplata pri menjanju Sparkley 8800 GT za Power color 4850?
Kartice imaju skoro istu garanciju.
Sparkley je sa duzim kulerom.:type:
To stvarno nije nekakav poseban prelazak. 4850 je odlicna kartica, ali ne vredi menjanje graficke da bi dobio par frejmova vise u igricama. Ti sa 8800GT mozes gotovo sve igrice da igras na maximumu, jedino crysis u vecim rezolucijama ne mozes, ali mozes zato u nekoj manjoj pristojnoj rezoluciji na HIGH 2xAA 8xAF mozes opusteno.
Ja imam 8800 GTS 512, i upgrade graficke karte planiram kada krenu da izlaze igrice koje necu moci da igram na maximum podesavanjima, a to se nece desiti jos skoro.
Nemenjaj, pogotovo sto bi trebao da dodas oko 40e, a to se nikako ne isplati!
Pa dok si na 19" se ne isplati... Ali u svakoj drugoj varijanti se itekako isplati 🙂
Zivo me zanima kako se 8800Gt snalazi na 1920*1200 sa igrama na max aa i af :S:
Tako da price ne menjaj piju vodu dok si na gore pomenutom monitoru, ako gledash malo u "buducnost" menjaj taj 8800 😉
:wave:
Pa gledam u buducnost ali pre 6 meseci sam kupio monitor.Izj. se sto onda nisam odmah uzeo 22".Sada ih merkam i strasno mi se svidjaju ali kupovacu jedino ako ovu noju devetnaestku utopim nekom.:wall:Pa dok si na 19" se ne isplati... Ali u svakoj drugoj varijanti se itekako isplati 🙂
Zivo me zanima kako se 8800Gt snalazi na 1920*1200 sa igrama na max aa i af :S:
Tako da price ne menjaj piju vodu dok si na gore pomenutom monitoru, ako gledash malo u "buducnost" menjaj taj 8800 😉
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari