Kratko i jasno - da.jel moguce da je ovako mali skor? jel moze da bude uztok to sto je pci-e @4???
Pretpostavljam da nisi sam spustao sa x16... pa, jedno resenje bi moglo da bude da malo podignes voltazu NB-a.
Ako je tako, onda se izvinjavam, nisam pratio na casu...Njegova plocha ima samo PCI-E 16 X @ 4X slot tako da neznam kako bi podizanje voltaze na NB pomoglo ?? :trust:
jel moguce da je ovako mali skor? jel moze da bude uztok to sto je pci-e @4???
hvala unapred
a i primetio sam da everest i riva detektuju ponekad brzinu gpu-a od 300 i kusur?
kao da se sama downclockuje
To se desava na svim novim ATI karticama kada si u 2D modu - PowerPlay - stednja energije.
jel moguce da je ovako mali skor? jel moze da bude uztok to sto je pci-e @4???
hvala unapred
Nismo skrtarili na ploci nego je to bio postepen upgrade za sta je ta ploca itekako dobro dosla... Da se imalo para za bolje tad uzelo bi se bolje ovako prvo ploca pa posle ram pa graficka sa AGP na PCI sad je red dosao na plocu. Shodno finansiji opet bih isao na neku upgrade varijantu ploce tako da se ozbiljno premisljam za Gigabyte GA-P35C-DS3R koja daje mogucnost da se kasnije izbaci DDR2 a doda DDR3...
Sabrano, doslo se na isto a u stvari uzimalo se na odlozeno :d
Meni to deluje kao slab skor.Na mom racunaru iz profila 3850 bez klokovanja karte i procesora izvlaci 7800.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari