n1tr0
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2007
- Poena
- 480
Dakle kupio sam pre 2, 3 godine (istekla garancija) citav komp i ima 8600GTS OC verziju od Biostara, i iako je bila medju najjacim 8600 GTS za overclock ipak sam je drzao na default-u. Voltaze takodje nisam menjao. Kartica je radila normalno ali jedno vreme dok nisam bio kuci navodno se zamrzavao komp i zablokirao u igrici - samo odjednom zamrzne i zapuca se sve (slika takodje zamrznuta). Rekao sam bratu da proveri temperature, ali bile su ok. Artefakta nikakvih nije bilo. Jednog dana jednostavno komp je odbio da se upali - krene i pisti, a pistao je da je problem do graficke. Ubodena je u drugi komp - takodje nece da se upali nego se stalno restartuje. Metodom zamene potvrdjeno je da je do graficke.
Napajanje je Xilence 500W, ostale komponente nisu jake (2GB Kingmax, E4500 - nista klokovano).
Ne deluje mi da je GPU otisao, jel moguce da je nesto do napajanja na grafickoj?
Napajanje je Xilence 500W, ostale komponente nisu jake (2GB Kingmax, E4500 - nista klokovano).
Ne deluje mi da je GPU otisao, jel moguce da je nesto do napajanja na grafickoj?