Šta je novo?

8600gt thread!!!

yechmeny

Slavan
Učlanjen(a)
07.02.2007
Poena
304
Prichajte o iskustvima sa 8600gt kartom, o klokovanju iste, o dostignucima sa istom, o memoriji koju imate na karti i njenom kvalitetu, o hladjenju, temperaturama...

Ja imam obichan Palit 8600gt (bez super, sonic, ultra...), i nisam se preterano bavio OC-om, ali sam probao i stigao do 700/800 i pretpostavljam da su to vrednosti prosechnih karti, i pretpostavljam da memorija na toj karti nije neka najkvalitetnija.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Dajte ljudi nemojte me *****avati! Jasno mi je da je pisano o tome, ali ne postoji thread koji se bavi samo 8600gt karticama i to detaljno. Ako mislite da treba da postoji, doprinesite. Sve je u redu, verujte mi.

Poslednja izmena:
Pa niko te ne *****ava,search je vrlo korisna stvar!A o 8600gt je vala pisanoooooo koko oces!

Dajte ljudi nemojte me *****avati! Jasno mi je da je pisano o tome, ali ne postoji thread koji se bavi samo 8600gt karticama i to detaljno. Ako mislite da treba da postoji, doprinesite. Sve je u redu, verujte mi.

Kasno si se setio:p o njima se pricalo dosta ali pre nekih 6 meseci,vecina ih je do sada vec prodala i kupila nesto drugo.

Poslednja izmena:
Grafichke posle manje od godinu dana postaju vintage, i plus ih prodaju. Moja gitara posle petnaest godina svira bolje nego pre pet, a grafichke chak ni ne sviraju... I gde je tu pravda?

Poslednja izmena:
Good morning Columbus :-devil-:

Prichajte o iskustvima sa 8600gt kartom, o klokovanju iste, o dostignucima sa istom, o memoriji koju imate na karti i njenom kvalitetu, o hladjenju, temperaturama...

Ja imam obichan Palit 8600gt (bez super, sonic, ultra...), i nisam se preterano bavio OC-om, ali sam probao i stigao do 700/800 i pretpostavljam da su to vrednosti prosechnih karti, i pretpostavljam da memorija na toj karti nije neka najkvalitetnija.

Neki su ljudi ovde izlizali tastaturu pišući o ovoj grafici :d Iskoristi opciju Pretraga za promenu:wave:

Poslednja izmena:
Grafichke posle manje od godinu dana postaju vintage, i plus ih prodaju. Moja gitara posle petnaest godina svira bolje nego pre pet, a grafichke chak ni ne sviraju... I gde je tu pravda?

Nema pravde, ali sta ces tako je!:D
Ja sam moj Palit 8600gt sonic+ kupio novembra i sad razmisljam da ga menjam za 8800gt. A sto se tice gitare, pa probaj da odigras neku noviju igricu na njoj!:d

da li da kupim ASUS 8600GT 512 Mb ili ASUS 8600GTS 256 Mb?Koja je bolja za igre?

nemam ja novaca za 8800GT.8600Gt 512mb ili 8600gts 256mb?tvoje misljenje.

koja je najbolja 8600gts graficka za igranje igrica?I koliko kosta?

8600gts je u ovom trenutku apsolutno neisplatljiva kartica.

Koja god HD3850 ti je najisplatljivija (gledaj cenu, garanciju, kvalite hlađenja - nisam upućen u modele raznih proizvođača).

da uzmem onda ASUS 3850?

Da uzmes nego sta ja sam bio u slicnoj dilemi kao ti i nisam se pokajao ni jednog trenutka ne znam kakav je Asus meni je ovo iz profila inace da naglasim da je garancija 36meseci a ne 24 na Sapphire u slucaju da se neko dvoumi zbog toga izmedju nje Asusa i Sapphire-a doduse meni je ovo druga kupovina pre ove sam za ortaka porucio Palit 8600Gt sonic+ pa sam je mozda zbog toga dobio!Sve je stvar licnog opredeljenja meni su Sapphire i His uvek bili pojam kvaliteta za ATI grafike:wave:

nemam ja novaca za 8800GT.8600Gt 512mb ili 8600gts 256mb?tvoje misljenje.

8600GTS je zaista apsolutno neisplativa kao sto ti je vec receno. A ta 8600gt sa 512mb je verovatno sa nesto sporijom memorijom + takva kartica tesko da moze da "izvuce-iskoristi" tih 512mb.

3850 ti je najbolje resenje ako mozes da doguras do tih ~150e koliko kosta grafika.
A ako ne onda zaista palit sonic 8600gt 256mb ili eventualno 2600xt ddr4.
No najbolje "doguraj" do te 3850:type:

kako se pokazala u igrama 3850?Posto nemam iskustva sa ATI-jem.

Vrh Dno