Bilo je nekih thread-ova na tu temu kao na primer da ce se pojaviti takva karta sa oznakom 8600 Ultra ali to su samo price i nagadjanja,mislim da nVidia nece to nikad uraditi.!
A i sto bi kada za to nema potrebe. Da je konkurencija malo jaca, verovatno bi se potrudili malo vise, ovako, do serije 9 ne verujem da cemo dobiti 256 bita u srednjoj klasi!
konkurencija?.. koja konkurencija?:S:
:smoke:
Sto se tice konkurencije, ATI je skroz prso sa DX10 - citam negde da ce HD2600XT kostati oko 150$ - pa cak i manje - a prvobitno je trebala da kosta 199$...
Pitam se dali ce doci neka varijanta 8600gt sa 256bitnom magistralom,kao u stilu Golden sample?
Mislim da je logičnije očekivati nešto tipa 88X0GS serije koja će cenovno pasti ispod 200 eura a biti između mainstream-a i visoke klase.
Realo situacija nije tako strasna po Ati (AMD) kako se ovde prica, ljudi i dalje kupuju 7300, 7600, 7900, X1650, X1950, kartice mnogo vise nego nV8600, 8800... Ako AMD dobro startuje sa srednjom klasom bar do kraja godine (odnosno bude konkurentan) nece biti problema.
Zamisli pojave se Nvidia GeForce 9800 i 9600verovatno ce drugacije da se zovu.
Zamisli pojave se Nvidia GeForce 9800 i 9600verovatno ce drugacije da se zovu.
Sto da ne? Ja da radim u marketingu Nvidi-e (verovatno ne bih pisao na ovim forumima) bas namerno bih tako nazvao karte. Zasto? Pa zato sto su to mozda najuspesnije graficke kartice koje je ATI do sada proizveo - podseca na dobre(citaj: BRZE) i pouzdane kartice. But that's just me. Cak bi taj potez verovatno prouzrokovao frustracije kod konkurencije.
Pitam se dali ce doci neka varijanta 8600gt sa 256bitnom magistralom,kao u stilu Golden sample?
M@R1Ø;1153110 je napisao(la):Već ima ali ne zove se tako![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari