Šta je novo?

8600GT i Cooler Master 450w

rogi23

Slavan
Učlanjen(a)
08.01.2006
Poena
320
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Interesuje me da li će moje napajanje (COOLER MASTER Real Power 450W RS-450-ACLY) moći da izdrži ovu grafičku
XFX NVIDIA GeForce 8600 GT DDR3 128-bit 256MB 540MHz PCI-E Dual Link DVI/HDTV/SLI ?

Ostatak konfiguracije je:

AMD Athlon X2 6400+ (65nm)
Asus M2N
2 optička uređaja (DVD-ROM i DVD-RW)
HD 250 gb Maxtor
2X1GB Kingston

http://educations.newegg.com/tool/psucalc/index.html

Računica je 451W, (koji sam ja maler :wall:) stim što sam stavio 2 DVD-RW, a imam 1 DVD-RW i Jedan DVD-ROM. Kad stavim da imam 2 DVD-ROM-a izračinalo mi je 425W.

Poslednja izmena:
Naravno da će moći, mani te kalkulatore, radiće. Ta kartica ne troši puno struje, sve to šljaka bez problema i na Chiefu 350W (doduše, slabiji CPU ali ostatak je sličan...), tako da će moći i kod tebe.

Ma hoce sigurno 8600 ne trosi mnogo,a ovo za racunanje je mnooogo,tesko da tvoj komp moze toliko da trosi. (vidi sta kod mene radi na 350w,pre ovoga sam imao 8600gt)

Poslednja izmena:
Fala na brzim odgovorima. Sad mi je lakše.

Sad mi rekoše na drugom forumu da moje napajanje nije bas mnogo jako na 12V grani koja ce biti i najvise opterecena. Bez OC-a i nekog bas velikog ( dugotrajnog ) opterecivanja procesora ne bi trebalo da bude problema. I da u punom radu moj CPU troši 125W i da to može da bude problem. Sad, nisam pametan uopšte...:wall::smash:

Poslednja izmena:
Ma radiće bez problema.

Interesuje me da li će moje napajanje (COOLER MASTER Real Power 450W RS-450-ACLY) moći da izdrži ovu grafičku
XFX NVIDIA GeForce 8600 GT DDR3 128-bit 256MB 540MHz PCI-E Dual Link DVI/HDTV/SLI ?

Ostatak konfiguracije je:

AMD Athlon X2 6400+ (65nm)
Asus M2N
2 optička uređaja (DVD-ROM i DVD-RW)
HD 250 gb Maxtor
2X1GB Kingston

http://educations.newegg.com/tool/psucalc/index.html

Računica je 451W, (koji sam ja maler :wall:) stim što sam stavio 2 DVD-RW, a imam 1 DVD-RW i Jedan DVD-ROM. Kad stavim da imam 2 DVD-ROM-a izračinalo mi je 425W.
gledaj ja imam intel celeron d 3.0 ghz,foxcon neka maticna,DVD-RW,160 gb maxtor 2gb rama,8600gt i jos monitor koji jede 50 w i 350 w napajanje i radi sve super

Sad mi rekoše na drugom forumu da moje napajanje nije bas mnogo jako na 12V grani koja ce biti i najvise opterecena. Bez OC-a i nekog bas velikog ( dugotrajnog ) opterecivanja procesora ne bi trebalo da bude problema. I da u punom radu moj CPU troši 125W i da to može da bude problem. Sad, nisam pametan uopšte...:wall::smash:

reci tim na drugom forumu da nemaju pojma :d

BTW Vlade Divac je bolji od tog tvog :banana:

Prijatelju sam sastavio takvu slicnu konfu i radi na Chieftecu 350w bez problema, nema potrebe da se brines.

Vrh Dno