Šta je novo?

8600 gts

...sta se bre desava drugari, sto cutite oce li nam neko pomoci, prodje vikend niko da se javi...i bree :p

...au 14 DANA cekanja!!!U cemu je vic?Da li je neko nesto saznao?!

Tesko da ces dobiti odgovor od onih sto ga znaju :p, vidis da se sad igraju sa 3850,3870 i 8800gt...ccc ko deca :)
Gde ste znani i neznani junaci OCa :>?
Ja sam malo svrljao, ali nista nisam ulovio na tu temu.Verovatno je neka fora sa biosom.

Do cega jer moze samo da se nagadja, ovako napamet, od situacije do situacije.
Ono sto je sigurno je da vam NISU zakljucane kartice (jer ih nema zakljucanih); Taj XFX 101% nije zakljucan, provereno....

Znaci, problem je na relaciji drajveri (mozda cak i za plocu, ne mora nuzno da budu problematicni striktno za GPU) Riva....

Kada ste podesili frekfenciju jeste li isli na test pa tek onda na apply

Meni se Foxconn 8600GTS bez problema overclock-uje...za sad sam stigao do 780/1200Mhz ali sam siguran da moze jos samo ne smijem zbog temperature...ide i preko 60C...Kad budem imao vremena uradicu testove u 3dMark05 i 06...uigrama je stabilna...

Poslednja izmena:
@stefan123

Ta temperatura uopste nije strasna... njen treshold je na oko 100 stepeni, tako da je 60 vise nego OK ;)

ASUS 8600GTS MAX. CLOCK:
Core 750
Mem. 2016 (default)
Shader1620
Ubacio sam dva ventilatora od 1200 mm koja se nalaze na stranici i duvaju u asus 8600 gts silent koja radi u zahtevnim igricama EXTA!!!

Slican problem je i kod mene..U Riva Tuner-u sve stoji kako sam podesio,ali kad pokreknem neku aplikaciju meni jednostavno driver prestane sa funkcionisanjem...Da li je to do drajvera ili graficke??

Svaka cast Kanter!;)stavio sam ove klokove i sve radi SAVRSENO!!!Hvala jos jednom...

Imam msi 8600gts kako da je overklokujem pa da ok radi?
Pozdrav!!!

Covek...Ti imas JEDAN BG (Be-Ge?!?) Kingston Memorije??? :d

Procitaj temu,ionako nema puno (samo 2 stranice)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno