Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Tesko da ces dobiti odgovor od onih sto ga znaju , vidis da se sad igraju sa 3850,3870 i 8800gt...ccc ko deca
Gde ste znani i neznani junaci OCa :>?
Ja sam malo svrljao, ali nista nisam ulovio na tu temu.Verovatno je neka fora sa biosom.
Do cega jer moze samo da se nagadja, ovako napamet, od situacije do situacije.
Ono sto je sigurno je da vam NISU zakljucane kartice (jer ih nema zakljucanih); Taj XFX 101% nije zakljucan, provereno....
Znaci, problem je na relaciji drajveri (mozda cak i za plocu, ne mora nuzno da budu problematicni striktno za GPU) Riva....
Meni se Foxconn 8600GTS bez problema overclock-uje...za sad sam stigao do 780/1200Mhz ali sam siguran da moze jos samo ne smijem zbog temperature...ide i preko 60C...Kad budem imao vremena uradicu testove u 3dMark05 i 06...uigrama je stabilna...
ASUS 8600GTS MAX. CLOCK:
Core 750
Mem. 2016 (default)
Shader1620
Ubacio sam dva ventilatora od 1200 mm koja se nalaze na stranici i duvaju u asus 8600 gts silent koja radi u zahtevnim igricama EXTA!!!
Slican problem je i kod mene..U Riva Tuner-u sve stoji kako sam podesio,ali kad pokreknem neku aplikaciju meni jednostavno driver prestane sa funkcionisanjem...Da li je to do drajvera ili graficke??