Šta je novo?

8500LE koliko jos moze da ide

• Začetnik teme Začetnik teme jazza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jazza

Čuven
Učlanjen(a)
06.08.2002
Poena
619
Ovako stvari stoje Rade 8500LE flashovan na original Rade-ta sto znaci da mu je core clock 275/275 a ne klasicnih 250/250. Podignut na 297/310 uspeo sam da izvucem celih 10416. Moze li neko da mi kaze da li to moze jos da ide gore ili ... Jer ja procesor ne mogu vise da dignem, a mozda to i moze pa eto voleo bih da vidim iskustva... Pogotov ako neko ima Built by ATI 8500

Abit BD7 II
P4 [email protected] 16x150
Mem Samsung PC2700 @ 200Mhz (400DDR)
XP Windows & Direct X9

Pa i nije neki rezultat za pIV mislim na klok, na kojoj je voltazi?

Probaj malo u 3D setovanjima da izvuces jos koju stotku.

Pa mislim

Pazi ovako izgleda da je los primerak ili procesora ili plioce tako da ne mogu da dignem vise cak i ako usporim memoriju... Inace bitno mi je kako kartica radi da li neko vec ima iskustva sa tim a za plocu i procesor cemo da vidimo da prodamo vec negde mada odlicno sljaka... Extra MHz nikad dosta 😀

Thanks anyway

Re: Pa mislim

jazza je napisao(la):
Pazi ovako izgleda da je los primerak ili procesora ili plioce tako da ne mogu da dignem vise cak i ako usporim memoriju... Inace bitno mi je kako kartica radi da li neko vec ima iskustva sa tim a za plocu i procesor cemo da vidimo da prodamo vec negde mada odlicno sljaka... Extra MHz nikad dosta 😀

Thanks anyway

Kod Simpsona isto to, procesor mu radi na 2.7 a karta na 310/330 daje negde oko 10600 3D-markova, tako da ti savetujem da ne diras nista jer nema neke velike vajde. Poznato je da se overklokom ATI kartica dobijaju mnogo manja ubrzanja nego kod NVIDIA.

Moj Build by Ati LE ide na 315/315 bez pucanja tekstura, i dalje nisam isao. A glupo je da ti pricam 3dmark score od tricavih 5000 jer imam durona na 600...

Wakizashi je napisao(la):
Moj Build by Ati LE ide na 315/315 bez pucanja tekstura, i dalje nisam isao. A glupo je da ti pricam 3dmark score od tricavih 5000 jer imam durona na 600...

Ta graficka zahteva dosta jaci procesor. Sa klokovanjem Durona dobices skoro linearno ubrzanje u 3D. Klokni procesor makar na 6x140= 840 Mhz i dobijas +40% sa karticom.

Ma znam i Dracis benchmark (valjda se tako zove) mi je bas to rekao 😀 ... evo gledam da zavalim ovu plocu, jos jednog abita slot 1, P III 550MHz i konacno da kupim nesto lepo u vidu XP+ ili nesto slicno. A ovo za overclock, 6x140 sa kojom voltazom to ili bez dizanja voltaze ?

Wakizashi je napisao(la):
A ovo za overclock, 6x140 sa kojom voltazom to ili bez dizanja voltaze ?

pa probaj prvo na 133FSB bez dizanja voltaze i onda korak po korak...

Pozdrav 🙂

Nazad
Vrh Dno