- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
Počelo je sa nvlddmkm.sys BSOD-om prilikom podizanja wina7, to sam rešio preko safe moda tako što sam obrisao drivere i instalirao nove. Zatim je sistem uspeo da se podigne u normalnom modu (nesigurnom 🙂) ali je odmah izbacio poruku kao kad dodaš novu komponentu, a poruka je bila vezana za grafičku. Ajd opet instaliram drivere međutim nakon restarta nisu se primili. u device manageru grafa opet sa uzvičnikom u žutom trouglu. probao još koji put isto i opet win popije onaj BSOD sa početka.
Na kraju sam obrisao drajvere i pustio update da nađe onaj microsoft WDDM drajver. i sad kao radi, ali sa naglaskom na kao. pustim neku igru, radi bez problema. pustim neki HD trejler, radio je par sekundi i samo puče sistem odjednom a boje kao da su pale na 8-bita. nakon hard reseta desilo se još jednom da iz čista mira iskoče fleke po desktopu i zapuca računar.
Ovo sad kucam sa istog tog kompa i zasad sve radi dobro već nekih 20-ak minuta.
Šta vi mislite da je u pitanju? Ja lično da je grafa odradila svoje i da je na izdahu, komp nije moj a ne bih ljudima da dajem lažnu nadu pa da im kažem da može da prođe bez kupovine nove grafe. *** kriza je nemaju ljudi love.
Na kraju sam obrisao drajvere i pustio update da nađe onaj microsoft WDDM drajver. i sad kao radi, ali sa naglaskom na kao. pustim neku igru, radi bez problema. pustim neki HD trejler, radio je par sekundi i samo puče sistem odjednom a boje kao da su pale na 8-bita. nakon hard reseta desilo se još jednom da iz čista mira iskoče fleke po desktopu i zapuca računar.
Ovo sad kucam sa istog tog kompa i zasad sve radi dobro već nekih 20-ak minuta.
Šta vi mislite da je u pitanju? Ja lično da je grafa odradila svoje i da je na izdahu, komp nije moj a ne bih ljudima da dajem lažnu nadu pa da im kažem da može da prođe bez kupovine nove grafe. *** kriza je nemaju ljudi love.