Šta je novo?

8450 / 8450c pitanja

lost machine

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2006
Poena
301
pozdrav prijatelji!

imam par pitanja za vas:

u situaciji sam da kupim HP 8450c od coveka koji ga je dobio i nikada ga nije ni otpakovao iz kutije. Garancija ovih dana istiche.

Kao prvo, koliko je pametno kupovati toliko dugo lagerovan printer? Ja mislim da nema nikavog problema, ali bolje je raspitati se jel...

Zatim, da li su 8450 i 8450c isti stampaci? nisam uspeo da nadjem opis verzije c.

I na kraju, da li je taj stampac jednostavan i ekonomican za refill i odrzavanje?

Puno hvala na svakom odgovoru, za par dan bih trebao da ga kupim.

pozdrav ;)

pa ako je sa stampacem sve u redu vredi kupiti po nekoj razumnoj ceni.
za refil je odlican, mnogi ga bas zbog isplativosti hvale. posedujem 845c vec dve-tri godine i radi odlicno, refilovao sam ga par puta i nikad nisam imao problema.

hvala na odgovoru, ali nije u pitanju 845 vec 8450. photo printer.

lomim se izmedju ovog stampaca i pixme 4200/5200. Ovaj je usao u pricu jer mogu da ga dobijem dobru cenu za njega, ako neko moze da mi svojim iskustvom malo pomogne oko izbora, bio bih zahvalan.

Poslednja izmena:
aha... :) e pa za 8450 ne znam, nisam imao prilike da ga koristim. pixma 4200 je ok, uzeo sam jednu za drugara i sasvim sam zadovoljan kako radi. imas vec nekoliko tema o pixmi na benchu pa procitaj.

he he, znam ali pitanje sam postavio o HP 8450 ;)

da li je moguce refilovati njegove kertridze, recimo svaku boju u trikolornom odvojeno?
koliko je boja za njega nabavljiva i po kojoj ceni?

ajde ljudi molim vas pomagajte :)

lost machine je napisao(la):
he he, znam ali pitanje sam postavio o HP 8450 ;)

da li je moguce refilovati njegove kertridze, recimo svaku boju u trikolornom odvojeno?
koliko je boja za njega nabavljiva i po kojoj ceni?

ajde ljudi molim vas pomagajte :)
Moguća je reciklaža. Jedino bi mogao da bude problematičan sivi photo kertridž HP100 (opcioni) mada mislim da i to može. Mislim da je dopuna oko 600–700 dinara. Bar mi tako rekoše u Sm***I*k–u.

Inače je kao štampač izuzetan naravno na HP Premium Plus Photo papiru. Koristi PhotoRET Pro tehnologiju.

Vrh Dno