C
cazu
Guest
koji je najbolji od 80 GB prosto sam poludeo od testovahrkk
za sta najbolji? za riknjavanje?Vocko je napisao(la):Naj-za-sve Maxtor
Miroslav je napisao(la):za sta najbolji? za riknjavanje?stvarno, toliko se svi zale na ibm-a, a i maxtora (i sam sam iskusio) koliko se kvare, da je seagate jedino resenje.
neki baja preprodavac mi rece da se i ovi novi WD sa 8mega kesa kvare ko ludi, i greju ko ringle... nisam imao priliku da ga probam
sto ljudi, hiljadu iskustavapetri je napisao(la):Ja imam jedan takav, i mogu da kazem da je po performansama (bar za moje potrebe) sasvim solidan. U masini sedi WD i IBM DTLA 307030. IBM se greje mnogo vise od WD-a, bucniji je, i znatno sporiji
Nemam neki noviji IBM da mogu da uporedim, ali razlika izmedju tog wd-a i ove serije IBM-a je nebo i zemlja
Mislim da se ne kvare ko ludi, znam dosta ljudi koji ih je kupilo, niko da se pozali. A to nije slucaj sa IBM
Miroslav je napisao(la):sto ljudi, hiljadu iskustavaja licno ne znam nikoga kome je riknuo ibm, ali maxtor...
Da li se cuje ono pistanje tj. visok ton koji potice od rotiranja ploca? Dosad sam cuo samo Maxtore (sa FDB motorom) i IBM-ove i kod njih mi poprilicno smeta taj zvuk jer mi, generalno, masina radi dosta tiho.Miroslav je napisao(la):sad imam seagate-a koga za ovih mesec i nesto vise mozda ni jednom nisam ni cuo! ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari