Šta je novo?

8 pin ekstenzioni kabl

xcentric

Cenjen
Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
169
Pokupovao sam sve komponente i krenuo da sastavljam racunar i shvatio da je 8 pin konektor sa napajanja suvise kratak da bi mogao da ga ukljucim u plocu. Da li neko ima ili zna gde se moze kupiti?
Dakle nesto nalik na ovo...

Poslednja izmena:
Auh 800 din...:wall: Videcu sutra po gradu ako uspem da nadjem,ako ne onda ce se valjda neko javiti ovde...:S:

Ako si iz NS, ili okoline, nazovi Tehnotronik. Imaju prilicno raznovrsnu ponudu, a i povoljni su. I ja sam nabavio taj Bitphoenix jer ga oni trenutno nisu imali, ali te ne kosta nista da proveris.

Poslednja izmena:
Pitao sam u gigatronu i rekose mi da nema,nasao sam u jednoj radnji 2x Molex to 8-pin,da li mi to moze zavrsiti posao? I da li bih mozda mogao da bocnem samo 4 pina granu? Posto kada sam otpakovao maticnu na njoj je preko poslednjih 4 pina na 8 pin prikljucku za napajanje CPU-a bila neka plastika koju sam skinuo i tako oslobodio svih 8,pa mi sada pade na pamet da je mozda i samo 4 dovoljno?

Poslednja izmena:
I to znaci da ga ne mogu iskoristiti za napajanje CPU-a?

Evo upravo sam povezao samo prva 4 pina,a na preostala 4 vratio onu plastiku koja je i bila kada je kupljena i sve radi bez problema,da li ce to naskoditi mozda procesoru ili ploci ili mogu da teram i ovako?

Poslednja izmena:
Meni isto ovo treba 8pin na 8 pin, ima li negde?

ja sam u jednoj radnji ranije (na PM detalji) uzeo 8pin produzni za drugara e sad ne znam jel to za grafiku ili za plocu produzni, nisam siguran niti se secam ali mozete njih kontaktirati.

postoji li uospte produzni 8pin za grafiku ili je to taj za cpu? kako da to proverim?

Ovaj deo foruma se sa razlogom zove "GDE kupiti" :)
Tako da ovde stavi gde moze da se nadje kako bi i drugi potencijalno zainteresovani (kojih i sada ima) znali gde da traze.

Ako nekom jos uvek trreba ovaj kabl nek mi se javi na PM, ja uzeo danas (ukazala se potreba) ...ali kostalo me svega 900din :(

Nazad
Vrh Dno