Šta je novo?

7900GT sa 512MB RAM

• Začetnik teme Začetnik teme yooyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uf bre...:S:

Nema sta, Gainward se posle silnih transformacija ponovo vratio na stare staze. Zaista su im extra kartice i maltene ni jedna ne prati referentni dizajn (koliko mi je poznato samo je vrh - 7900GTX u skladu sa 'vidijinim propisima). Zaista su najbolji 'viijin partner s ovu stranu bare!

ma uzmes odma 2 komada 7900 gx2, kad se vec vadi novcanik....

Ova e-GeForce 7900 GT KO je na newegg-u recimo 289$. Meni sasvim dovoljno i jednog i drugog (cena/performanse).

Poslednja izmena:
sto je taj evga toliko jeftiniji od ostalih ? jel ima neka caka ili su "dobri" ? 🙂

gx-x je napisao(la):
sto je taj evga toliko jeftiniji od ostalih ? jel ima neka caka ili su "dobri" ? 🙂

idi na:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=1755783#post1755783
i pogledaj post GoreRanger lika i njegove probleme sa evga superclocked karticom recimo i bice ti jasno ja sam u zadnjih 5 godina uvek uzimao asus-a(nvidia) i his-a(ati) i nikad se nisam z****o znam da svi pricaju kao steta nema evga i xfx-a kod nas...sto se mene tice i nije neka steta asus msi gigabyte his saphire i ostalo sto kod nas ima uopste nije lose a BFG je vec druga prica mnogo je iznad evga i xfx po kvalitetu i mogucnosti upgrade-a (u usa naravno) i stvarno steta sto je nema kod nas

jasno. Hvala. Svejedno bi okusao srecu sa tom firmom, cisto zbog cene.

Nazad
Vrh Dno