Šta je novo?

7900gt je umrla.....

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
zvao me sad drugar, probali su kod njega na kompu, i iste crtice.... e sad kako cu to organizovati za nemacku i nazad, pitaj boga.... :wall:

oogabooga je napisao(la):
zvao me sad drugar, probali su kod njega na kompu, i iste crtice.... e sad kako cu to organizovati za nemacku i nazad, pitaj boga.... :wall:

Jesi li proverio da li hladnak dobro lezi na GPU-u? Mozda nema dobar kontakt pa se GPU pregreva? Mada najverovatnije je da je ipak odlepio, ali za svaki slucaj proveri...

Da li ju je overklokovao.Cuo sam da 7900 GT ima problema sa time.Ako se predje granica overkloka karta se sjebe nacisto.Zavisi od serije.

DHL, Fedex, USPS... nije mnogo skupo do germanije... oko 10-ak evra...

Teško da ju je overklokao, jer nije niti uspio ući u Windows s njom. 7900gt se zamrzne, tj. slika, kada se pretjera s overklokom. No to zavisi od primjerka.

Stvarno bedak,steta zbog karte.Sto se tice slanja karte dobro se raspitaj kako,sta, jer iskustvo mojih poznanika nije nimalo prijatno.U pitanju je bila ploca ili memorija ,vise se nesecam i pri povratku iste morao je da plati carinu.

ma za povratak se ne sekiram, prenece je covek iz rumunije..... nego karta nije uopste bila klokana niti cackana, jednostavno posle 7-8 minuta kako sam uopste upalio komp, pocele su te crtice i posle prekrile skoro ceo ekran. drugar je danas probao kod kuma, i prvi put se pojavile crtice, i posle restarta visse nije davala znakove zivota.... ***** li ga, a kazu leadtek pouzdan... ma vracam se ja na asus i moze da prica ko sta hoce, ali meni od asusa sve radi ko sat... ***..

poz

a kazu leadtek pouzdan... ma vracam se ja na asus i moze da prica ko sta hoce, ali meni od asusa sve radi ko sat... ***..poz

bas tako

Leadtek je podjednako pouzdan kao i asus. Ako ne i bolji. Verovatno je došlo do oštećenja prilikom transporta.

Pa iako je Ledtek, moze da se pokvari. Ti nikada ne znas da li ce neki proizvod da traje ili ce da se pokvari, on je bio te srece da mu zapadne kartica koja ide u onaj onaj procenat pokvarenih.

ma za povratak se ne sekiram, prenece je covek iz rumunije..... nego karta nije uopste bila klokana niti cackana, jednostavno posle 7-8 minuta kako sam uopste upalio komp, pocele su te crtice i posle prekrile skoro ceo ekran.
poz

da nisi iz ZRa? i da nije prijatelj Laci? 🙂

Kao i svaki hardver i tvoja graficka kartica je podlozna crkavanju. Nema to veze niti sa brendom niti sa GPU-om! Ti si eto bio lose srece, jebga!

Nazad
Vrh Dno