Šta je novo?

7900GS za $199..

• Začetnik teme Začetnik teme ivica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Greh je ne staviti neki Zalman na nju:-devil-:

Poslednja izmena:
@shagrath

Koliki je ti sada prosječni framerate? Sa soft shadows ON i 8xAF?

41fps (1280x1024, 8AA, ostalo max). Ista setovanja, soft shadows OFF - 76fps.

@MadMan
Nesto nije u redu sa tom cenom za x1900GT u CRO, ovde u Beogradu je 236 evra.

Napisao sam gore zasto......procitaj nije daleko 😀

Poslednja izmena:
Interesting....:trust:.....trebalo bi da bude oko 280e...a novi x1900GT jeftiniji tj. tu negde oko tih 236e....:trust:...

Interesting....:trust:.....trebalo bi da bude oko 280e...a novi x1900GT jeftiniji tj. tu negde oko tih 236e....:trust:...

*ebem li ga 😉 Ja sam na tu cenu naleteo na PC Berzi i kupio. E sad, kartica nije bila u kutiji nego u kesici + svi kablovi i cd-ovi (garancija godinu dana, nista nije otvarano, tj. ako jeste onda je stvarno profesionalno ponovo zalepljeno) tako da moze da bude da je to jedan primerak koji je nekim kanalima zalutao u zemlju Srbiju pa ljudi resili da ga sto pre prodaju.

P.S. Evo sad vidim da im i dalje stoji u cenovniku ta cena, ali cenovnik je azuriran 22. avgusta

Moguce da je zbog toga sto je Bulk pakovanje, ali za tu karticu ta cena je, moze se reci izvrsna, bar dok 7900GS ne padne na 200e.....
Jesi li je klokovao?
Ne verujem da ce hteti mnogo oko 600/1350, al' bar probaj mozda gresim...
poz

Moguce da je zbog toga sto je Bulk pakovanje, ali za tu karticu ta cena je, moze se reci izvrsna, bar dok 7900GS ne padne na 200e.....
Jesi li je klokovao?
Ne verujem da ce hteti mnogo oko 600/1350, al' bar probaj mozda gresim...
poz

Imas levo, 594/1602 trenutno. U 3D modu kartica radi na 1.25v, za razliku od xtx koja radi na 1.45v. Ovo se lako resava pomocu ATI Tool-a i njegovih profila, sa xtx voltazom video sam da ljudi teraju GPU i preko 700 (ja sam isao do [email protected]), ali je problem ovaj single-slot hladnjak na 1900GT, i ovako ide skoro do 90c. Inace, mislim da memorija ima jos fore, videcu da je poteram jos malo.

1602 za memoriju, super rez, obicno ati zategne latencije pa nece mnogo....

Zalman na Gigabyte-u, vidi vidi...🙂

Dakle ovako:imao sam malo vremena da je testiram,overklokovao sam je na 540/1550 bez problema,probao sam Oblivion,X3,CoD2-sve klizi u 1024x768 i 1280x1024 na maximumu,tek u 1028x1024 Oblivion pocinje malo da secka ali podnosljivo🙂 Sve u svemu 7900gs+E6400=veoma zadovoljan!

Digni core na 600 slobodno(kladim se da moze i vise, negde oko 650) znacice....
Niste ni svesni koliko je taj 7900GS dobra karta....
@Nedjo GS sa Zalmanom?....:-devil-:....:-devil-:

Poslednja izmena:
Sta je ovo, MSI stavio pasivac na GS-a????!!!!
Kaznice ih bog........videcete.....pazite sta sam rekao.....svetogrdje.....strasno.....

Nazad
Vrh Dno