U principu, diskutabilno je tih 2GB kod 7870.
Ovo je samit ludaka![]()
Pa sta ima diskutabilno u cinjenici da grafika ima 2gb rama ?
@Fingon82
Aman zaman , iznosenje cinjenica nije jednako dokazivanje. Iskustvo ljudi koji su imali je vise nego vredna stvar i u tom kontekstu postujem sta si napisao. Ali dajte ljudi pa pogledajte ovaj thread ...
U kom momentu je postalo na benchu ok odgovarati bez bilo kakve potpore totalno random ... Valjda IT forum podrazumeva da se cene cinjenice i iskustvo. . . A ne da se veruje na lepu rec random clanova ...
"Nije uvek bolja jedna karta od dve slabije (cesto da,ali ne uvek) ali u ovom slucaju jeste bolja jedna."
"Delim misljenje bolje jedna karta uvek."
"Uvek je bolje jedna jaca nego 2 slabije."
Doduse ... I sam autor teme je varijanta "7870 cf ili r9 280x?
Sta je bolje ?" ...
Tako da zapravo ja se izvinjavam svim prisutnima , odgovori su vise nego adekvatni u odnosu na pitanje ...
@fingon82 -> dobar ti je avatar , darn good way out of any discussion , when it suits you![]()
Ovo je samit ludaka![]()
Pa sta ima diskutabilno u cinjenici da grafika ima 2gb rama ?
@Fingon82
Aman zaman , iznosenje cinjenica nije jednako dokazivanje. Iskustvo ljudi koji su imali je vise nego vredna stvar i u tom kontekstu postujem sta si napisao. Ali dajte ljudi pa pogledajte ovaj thread ...
U kom momentu je postalo na benchu ok odgovarati bez bilo kakve potpore totalno random ... Valjda IT forum podrazumeva da se cene cinjenice i iskustvo. . . A ne da se veruje na lepu rec random clanova ...
"Nije uvek bolja jedna karta od dve slabije (cesto da,ali ne uvek) ali u ovom slucaju jeste bolja jedna."
"Delim misljenje bolje jedna karta uvek."
"Uvek je bolje jedna jaca nego 2 slabije."
Doduse ... I sam autor teme je varijanta "7870 cf ili r9 280x?
Sta je bolje ?" ...
Tako da zapravo ja se izvinjavam svim prisutnima , odgovori su vise nego adekvatni u odnosu na pitanje ...
@fingon82 -> dobar ti je avatar , darn good way out of any discussion , when it suits you![]()
... ali ko kupuje karte za sli treba da procita i zna mnogo vise nego sto bi neko mogao i hteo da ispise u jednom postu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari