3MaJ
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.04.2001
- Poena
- 619
Pa kao 7800GT kosta oko 320$ logicno je da ova karta kosta oko 270$ kada se pojavi u prodaji.sale prdez je napisao(la):ako joj stave cenu od 300$ ili manje, bice to joj jedan samar za ATI. ipak, prvo da vidimo performanse...
Jos ako uz nju budu delili i famozni Call of Duty 2... :-devil-:byMaX je napisao(la):Ovo je zamena za 6800GT, tako da bi i cena trebalo da bude tu negde. Ako bude mogla da se otključava, biće pravi hit!
ha-ha 300e ha,al juce malo 🙂 dok izadje mozda 6800gt padne nesto malo ispod,btw jel se zna kada ce se u prodaji naci kartica?sale prdez je napisao(la):svima koji budu dali 300e 😛
topuz je napisao(la):P.S Kako stoje stvari sa otkljucavanjem 7800GT-a, nema nista od toga, a?
topuz je napisao(la):Max, bre kako zamena za 6800GT kada ga je nasledio 6800GS. Nema veze sto nVidia ½kaze½ da je to zamena za 6800 kada je on brz kao i 6800GT. Cenim da ce ova kartica imati par procenata vece skorove od 6800Ultre. Jos ako se bude otkljucavala, bice to moja naredna kupovina.
P.S Kako stoje stvari sa otkljucavanjem 7800GT-a, nema nista od toga, a?
Mislim da se 7800GTX 512MB ipak pre moze nazvati naslednikom 6800 Ultra Extreme-a... za ostalo si potpuno u pravu!byMaX je napisao(la):Naslednik 6800GT-a je 7800GT, a možda čak i GTX (s obzirom da je sad naslednik 6800Ultre 7800GTX 512), a zamena je 7800GS. 6800GS je bio odgovor na X800GTO...
Paradigma je napisao(la):Ova GS serija mi lici na slepo crevo. Preterano me podseca na "zeca" u atletskim trkama. Pre bih rekao da predstavlja takticki potez nvidije.
Nedjo je napisao(la):GS serija 7800ke je sasvim prirodan sled stvari, jer sigurno je da se u dosadanjem postojanju G70-ke, a i pre njenog najavljivanja (G70 nija nista drugo do NV47 o kome se jos pocetkom ove godine pricalo) proizvelo puno cipova sa samo cetiri quada! Te cipove ne mozes tek tako baciti. Oni se moraju prodati i samo je pitanje pravog trzisnog momenta kada!
Imas link nekoliko poruka iznad.topuz je napisao(la):A neki link za te testove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari