Šta je novo?

7600gt???

= IGY =

Čuven
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
765
Kupio sam Gainward BP7600GT-256-TV-DVI.
Ja imam napajanje MS350W a za dve nedelje mi stize LC6550G.
E sada mene zanima da li smem da stavim kartu i da igram sa njom,zeleo bih da je probam a nestrpljiv sam nemogu da cekam dve nedelje da bih je probao!:S:

Nikada neces znati dok ne probas. Ako ti nesto znaci, ja sam konfiguraciju iz potpisa terao na nekom Kung-Fu napajanju od 300W dok nisam kupio novo napajanje (2 meseca).

P.S. Ali obavezno kupi novo napajanje! Nije to nesto sa cim se vredi igrati.

Poslednja izmena:
Ne vidim ni jedan razlog sto ne bi probao grafu, svasta:wall:

Bas tako. Slobodno probaj; mora to da sljaka. Kad je meni radio intel 805 sa nekim no name 350w radice i ta kombinacija bez problema. Samo nemoj da overklokujes procesor. Probaj prvo sve na def.

Xe xe xe Sad mislim da sam cuo sve!!! Ja bi je bre na baterije nakacio samo da je probam :d
Ma vozi, radice...

Evo radi,testirao sam je u 3dMark 05 i dobio sam 5821 bez ikakvog kloka!
Sta mislite? pozz

Sta ima da mislimo; to je to, to je taj rezultat. Bitno je da to radi da nemoras da gledas u crn ekran 2 nedelje!!!

Pa na rezultat sam i mislio. 6000 je neki prosek za neoverklokovanu!

Ja sam bez i kakvog kloka itd. znaci ubacio i testirao, dobio ~5900 u 3dmark05. E sad sa ok drajverima, skroman klokic ode na 6300, bar meni. Nista extra.

Meni bez ikakvih problema radi na Cooler Master eXtreme 380W napajanju.... 😀

E, reci mi, posto Gainward ima dva modela 7600GT, koji je? Onaj sa zelenom stampanom plocom i referentnim coolerom, ili poboljsana verzija koja ima poveci cooler i hladnjake na memoriji?

Ja sam pre neki dan uzeo ovu drugu verziju jos je i Goden Sample, ima memoriju od 1.2ns, i fabricki je clockovana na 600/1500. a dzabaka je - 160e u DPM-u.
Ova zelena - referentna je u Gigatronu toliko para....

Jos je nisam testisirao😡 u 3DMark-u. Mada sto bi je i testirao kad bolje razmislim......😀 😀 😀

vivec daj sliku od te golden semple da vidim o cemu se radi. Ni na sajtu gainwarda se nepominje ta kartica!

Cekaj, cekaj ono levo je NVIDIA Referentna kartica, a ne Gainward, a to sto ti imas to je klasican bliss....

Cekaj, cekaj ono levo je NVIDIA Referentna kartica, a ne Gainward, a to sto ti imas to je klasican bliss....

Ako je ovo gore navedeno namenjeno meni, onda moram da odgovorim...

Moja je golden sample, crven PCB, hladnjaci na memoriji.... cak i na kutiji pise Golden Sample.... 😀

Pa to sam i mislio ti imas taj sa crvenim pcb-om to nisam ni dovodio u pitanje, samo taj i ima(odnosno ima i silent), a ovo zeleno nije gainward....🙂

Poslednja izmena:
E, reci mi, posto Gainward ima dva modela 7600GT, koji je? Onaj sa zelenom stampanom plocom i referentnim coolerom, ili poboljsana verzija koja ima poveci cooler i hladnjake na memoriji?

Ova zelena - referentna je u Gigatronu toliko para....

Ovo je poenta price.....taj zeleni nije GAINWARD......i kao takav sigurno nema da se kupi u Gigatronu:smoke:

OK, sorry, ali nisam ni mislio na tu koja je na testu...

Bio sam u Gigatronu i video - zeleni PCB sa malim referentnim kulerom koji ima Gainward-ovu nalepnicu na sebi i nema hladnjake na memoriji... cena joj je 159e.

A ja sam mog Gainwarda uzeo po nabavnoj ceni od 137e, kod drugara... 😀

Super cena za super karticu. Inace sad sam skontao da je ta golden sample ustvari isti bliss7600gt samo sa nesto brzom memorijom (1.2). Cak je i kutija (bundle) isti samo sto ima nalepnicu golden sample!!! Cudi me samo sto nisu stavili karticu na sajt; ko sto reko nigde se nepominje.

Znaci eto lepe vesti za sve koji tek treba da pazare 7600gt; neka se potrude da nadju tu sa 1.2ddr3 memorijom!!!!

To je kao onaj 6600GT GoldenSample sa 1.6ns memorijom...

Stvarno cudno sto nisu stavili karticu na sajt :trust:...

@vivec sori mislio sam da si govorio o kartici desno sa linka koji si postavio.....

Poslednja izmena:
uuuuuuuuuuuu, secam se tog 6600GT modela, pre nekih godinu ipo dana sam ga prodao burazu za 2 glave evrica.... jedina 6600GT sa 1.6ns memorijom.
Kupio sam je tada u Sea&Sky.... odrali su me.... AGP verzija, ali brutalna...... 😡 Crveni PCB, mali referentni cooler sa aluminijumskim crvenim poklopcem na kome je izgraviran Gainwardov logo..... tada sam zagotivio Gainward, a i to je bila prva Nvidia Gkartica koju sam imao u zivotu.... ova je druga.....

Za divno cudo, buraz je jos goni u svojoj mashini i nema nameru da je menja, kaze, batice, pre dva meseca mi je neki lik davao 200e za nju NEDAM je nikome, ima da je uramim kad kupim novu..... 😀 😀 😀

Mali je skroz looooood....😀 😀 😀

@bojsa - ok je matori, mozda sam se i ja pogresno izrazio.... 😉

Za divno cudo, buraz je jos goni u svojoj mashini i nema nameru da je menja, kaze, batice, pre dva meseca mi je neki lik davao 200e za nju NEDAM je nikome, ima da je uramim kad kupim novu..... 😀 😀 😀

Mali je skroz looooood....😀 😀 😀

200e !!!!! koliko god da je lud ispao je jos ludji sto je nije prodao !!!! Za te pare je mogao da bira bilo koju drugu koja ce da mu radi bolje i brze !!!! Mora da se sada kaje ! :d :d :S:

200e !!!!! koliko god da je lud ispao je jos ludji sto je nije prodao !!!! Za te pare je mogao da bira bilo koju drugu koja ce da mu radi bolje i brze !!!! Mora da se sada kaje ! :d :d :S:

Pa dzaba mu pricham da je ispao budala.... ne slusha mali pa to ti je, tvrdoglavo stvorenje :wall:

Poslednja izmena:
Kupio sam Gainward BP7600GT-256-TV-DVI.
Ja imam napajanje MS350W a za dve nedelje mi stize LC6550G.
E sada mene zanima da li smem da stavim kartu i da igram sa njom,zeleo bih da je probam a nestrpljiv sam nemogu da cekam dve nedelje da bih je probao!:S:

IGY ajde ako imas vremena izvrti 3dm03 na def. klokovima pa reci koliki je rezultat. Ili neko ko ima GT neka okaci rez na def. HVALA.

da li ce raditi leadtek px7600gt na napajanju codegen 350w atx2.03
na +12 pise 16a ?
ostatak je amd64 3000+, dfi infinity,1gb ram,hdd120gb,dvdrw

nemam sad para za novo napajanje, pa me interesuje

Kako da znam da li su memorijski cipovi na mojoj grafickoj 1,4 ili 1,2ns??? Kartica je Bliss 7600GT Golden Sample SilentFX @GPU610 Mem778 klokovao sam uz pomoc auto detect opcije u drajverima.

Nazad
Vrh Dno