kao na primer?MadMan je napisao(la):Cene su od 205e pa naviše, ima ih sad već na dosta mesta![]()
mdobri je napisao(la):Ako se ne varam, u ponedeljak stizu u Pakom, pa ce ih biti svuda vec od utorka. MSI 7600GT je u pitanju.
Marvin Freestyl je napisao(la):Stiže i eVGA u Beograd. Kažu da će cena prema krajnjim kupcima za 7600GT biti 219 Eur.
Pozdrav
Pa kod nas ti je to uobicajena stvar, ako se malo vise raspitas videces da je to samo jedan slucaj u moru, a zasto ne znam. Jedino logicno objasnjenje koje sam sebi uspeo da predstavim je da su nasi ljudi mnogo alavi i da uzimaju mnogo vecu zaradu po komadu neke robe. Mislim ustvari da mi se nikada nije desilo da sam naleteo da je nesto ovde jeftinije nego u Svajcarskoj ili Nemackoj ali zato skuplje zna da bude od 10% do 100%. Ja sam dosao u taj stadijum da kada uspem da pronadjem da je nesto kod nas skuplje 10-20% nego na zapadu to smatram povoljnom cenom.:wall:ndushan je napisao(la):Meni nije jasna samo jedna stvar, kako je moguce da u Nemackoj 7600gt bude oko 160evra, a kod nas preko 200? Ako neko zna, zbog cega je to tako, stvarno bih voleo da znam. http://shop.norskit.de/nit/product....37&ShowOnlyAvailable=&sortorder=5ItemPriceAsc
pa svi bi mi da zaradimoastan je napisao(la):Pa kod nas ti je to uobicajena stvar, ako se malo vise raspitas videces da je to samo jedan slucaj u moru, a zasto ne znam. Jedino logicno objasnjenje koje sam sebi uspeo da predstavim je da su nasi ljudi mnogo alavi i da uzimaju mnogo vecu zaradu po komadu neke robe. Mislim ustvari da mi se nikada nije desilo da sam naleteo da je nesto ovde jeftinije nego u Svajcarskoj ili Nemackoj ali zato skuplje zna da bude od 10% do 100%. Ja sam dosao u taj stadijum da kada uspem da pronadjem da je nesto kod nas skuplje 10-20% nego na zapadu to smatram povoljnom cenom.:wall:
carina i PDVndushan je napisao(la):Meni nije jasna samo jedna stvar, kako je moguce da u Nemackoj 7600gt bude oko 160evra, a kod nas preko 200? Ako neko zna, zbog cega je to tako, stvarno bih voleo da znam. http://shop.norskit.de/nit/product....37&ShowOnlyAvailable=&sortorder=5ItemPriceAsc
Naravno da ima carine ali problem je shto mnogi ne uvoze direktno iz Azije nego iz EU.SuperStarr je napisao(la):A šta tamo (.de) nema poreza i carine? Daj molim tre, ne prave se te kartice u EU već negde daleko u Džunglama Azije...![]()
Ja čekam Inno. Provereno dobar OC! :dMisko je napisao(la):Da neko nije isprobao ove 7600tke GS kod nas kako se ocuju?
Prosto - svež ulaz. Cene su malo padale napolju, a ovo stiglo prekjuče. Kod ostalih stoje ture od pre par nedelja i eto male razlike... Ne ugrađuje se niko naročito, samo do nas stižu male količine pa je loša nabavna cena i veći uvozni troškovi po primerku. Uz to stoje duže na lageru i ne mogu da otprate svetske cene.SuperStarr je napisao(la):Onda u Imtelu 7600GT ne bi mogla koštati 190 ako je sledeća po jeftinoći 205 kod konkurencije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari