Šta je novo?

7300gt

• Začetnik teme Začetnik teme iceAge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

iceAge

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2005
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
Corei5 12gen
Matična ploča
Gigabyte z690
RAM
DDR4 64Gb Kingston fury
GPU
3060ti ubogi Zotec
Storage
Firecuda, gigabyte i sve ostalo što je moglo da se konektuje kablom
Zvuk
Neki 5.1 logitech
PSU
Uh, nešto od 750w
Kućište
Neko sa ventilatorima u duginim bojama i staklom sa stranekroz koje se vidi sva prašina unutra
Monitor
Philips 27"
Miš & tastatura
Neki svetleći. Dobri za wot, godinama rade.
Ostale periferije
Čitač LK, Epson ecoT
Laptop
Stari dell
Tablet
Polomljeni asus
Mobilni telefon
Pixel 8pro
Pametni uređaji
Garmin sat.
Neki pametni prekidači za svetlo.
Wifi klima...
Pristup internetu
  1. Optički internet
potrebna mi je mala pomoc..nadam se da ste raspolozni.. resio da menjam kartu,i odlucio se za gf7300gt, pcie. citao ovde po forumu,i po ostalim za koje znam,video da je kartica ok, za oko 90 evra, ali me interesuje kojeg proizvodjaca da pazarim kartu? cene se razlikuju do 10ak evra, sto i nije neka razlika,a kod performansi sam vidjao da se hvale cas ovaj,cas onaj proizvodjac,pa sam malo zbunjen.. hvala unapred, ako bude bilo odgovora..
:type:

pazario sam Galaxy 7300gt sa 256 ddr 3, 1.2 ns (samsung), u 3dmarku 2005 default 1024x768 na 350/1400 daje 4415 (Athlon 2800 754, 512 kingmax 2.5, Abit NV8 nf4x), a preko riva tunera, malo sam je oc-ovao i normalno radi na 440/1700!!! 3dmark daje 4677, temperatura ne ide preko 51c, kuler se ne cuje...nakon dva sata vrcenja raznih 3d programcica i 3dmarkova, sto na defaultu sto oc-ovan, ugasio sam komp, kontao da ce memorija biti prevruca jer nema nikakvih hladnjaka, a ona jedva mlaka...!?! koristio sam najnovije drajvere 93.71, cuo sam da ljudi imaju sa njima problema i da ne prikazuje dobro brzinu memorije...sta mislite jel pametno drzati na ovim setingsima i jel ih tacno riva prikazuje...?
jesu ovi rezultati u 3dmarku ok?
Uzdravlje:bottle:

Nazad
Vrh Dno