Šta je novo?

7300gt oc

Dobro ja sam uradio i za jedno i za drugo test pa da znam koliki je score!!!
Nego jesi uspeo da uradis sta da ti radi na PCI-E x16????? :smash:

Ma muku mucim sa provajderom, pa jos nista nisam pokusavao, jer mi je Internet trenutno bitniji.
Javljam cim sredim situaciju.

Stavio sam malo noviji drajver i score je skocio na 2402.

A ono x8 je zbog toga sto sam zbog boljeg hladjenja stavio karticu u drugi slot koji nije x16 ,)

Kad sam je prebacio, score je skoci na celih 2406 :D, tako da to nema mnogo veze.

E sad, kad sam digao clock za jos 2MHz, score je pao na 1788 :zgran:

U svakom slucaju, ja sam zadovoljan sa 30% poboljsanja.

Prilozi

• 1788.jpg
    1788.jpg
    137.5 KB · Pregleda: 46
  • 2406.jpg
    2406.jpg
    138.9 KB · Pregleda: 50
Znam da je off ali da ne pravim novu temu cenim da ce neko od Vas znati posto neki od Vas poseduju 7300 gt. Moj ortak ima tu karticu ima pasivno hladjenje i najcudniji kuler koji sam video u zivotu izgleda kao katanac vrlo mocno usput gigabajtova je STVAR je u tome da je jednostavno prestao da mu radi s video izlaz menjali smo drivere ... kablove sve ali ne daje vise sliku na tv-u da li se nekome od Vas ovo desavalo. Planiram da mu odnesem moju staru 8500 gt da vidimo da li je do izlaza ili mozda cak do ulaza u tv-u. Pa sta mislite???

Probaj ukljuci kabel u plavu boju ona tri sto ima cinca sto se ukljucuju u graficku!!!!
Plava daje sliku na TV-eu ako i onda nema mozda je crkao izlaz!!!!:smash:

OC sam jos malo graficku ASUS EN7300GT 256MB DDR2 128bit klokove sam stavio na procesor graficki sam stavio na 590Mhz a memoriju sam stavio na 450 odnosno 920Mhz!!!! i dobio sam rezultate u 3DMARK 06 2682

Prilozi

• GPU-Z.JPG
    GPU-Z.JPG
    118.8 KB · Pregleda: 43
Evo uradjeni testovi i koliki score sam dobio u 3dmarku!!!!:smash:

Prilozi

• 3DMARK 05.JPG
    3DMARK 05.JPG
    143.4 KB · Pregleda: 50
  • 3DMARK 06.JPG
    3DMARK 06.JPG
    137.6 KB · Pregleda: 45
Ti imas brzi komp od mene a dobijas manje poena u 3DMarku........:type:

vauu izgleda da je mene usrao dobar model Oo

jezgro na 600 mem na 500 tj 1000 sa editovanjem biosa

jeste se grejala ali stavis kuler ispod nje i prikacis ga na 5v da ne bi zujao mnogo

probajte malo da podignete napon na 3d i 2d videce te da moze bolje i stabilnije da se klokuje

Imam ASUS EN7300GT SILENT 256MB DDR2 128bit,interesuje me da li mogu da je overclockujem i koliko???? Stavio sam i cooler na nju neki obican da se hladi!!!
HVALA UNAPRED:wave:

mozes da je overklokujes ali neces puno izvuci iz nje.
Mislim na performanse. :smoke:

Nazad
Vrh Dno