Slazem se za silent varijantu, tisina je zlato, ali stverno. Ja sam se uvek lozio na ventishe i njihov broj a sada mi je toga preko glave, zvrndanje, podmazivanje, cisti od prasine..... poludeo sam i kupio tih PC, konacno ODMORIO usi. Jedina stvar koja ne valja kod silent racunara je to sto ces konacno moci da cujes svoj HDD 🙂🙂🙂🙂🙂
...ako vremenom ne oguglas na buku....ja imam ok 8 fan-ova jedan od njih je kineska devedest dvojka koja se vrti na 3k obrtaja.....ali sam naviko cak mi ponekad smeta ako nesto ne bruji pored glave 😀....Slazem se za silent varijantu, tisina je zlato....
Gabau78;1020527 Najverovatnije izbor pada na Evga jer neki kazu da je kvalitetnija.[/QUOTE je napisao(la):I ja bih se radije odlučio za EVGA.
Jedini razlog za to je,uz slabiji sluh, reputacija proizvođača .
...ako vremenom ne oguglas na buku....ja imam ok 8 fan-ova jedan od njih je kineska devedest dvojka koja se vrti na 3k obrtaja.....ali sam naviko cak mi ponekad smeta ako nesto ne bruji pored glave 😀....
Mislis devedest dvojka (92)?
Salim se sve je manje vise ok kad je iskljucim...ali avaj.....njen posao je da uvlaci vazduh spreda pa nemam izbora....
greska u kucanju svakako. dvadeset dvojku ne bi mogao ni da zamislim. poletelo bi kucista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari